Šios savaitės astrologinė prognozė

Šios savaitės astrologinė prognozė

Astrologinė prognozė kitai savaitei, lapkričio 16-22 dienoms.

AVINAS

Savaitės pradžioje turėsite nemažų ambicijų, nepakęsite nepagarbos ir kritikos. Galimi piniginiai praradimai dėl nenumatyto įvykio ar apribojimo. Būkite atsargūs bendraudami su konfliktiškais asmenimis, pasitelkite toleranciją. Saugokitės traumų, nuostolių. Nuo savaitės vidurio būsite darbingai nusiteikę. Jums pavyks pasitelkti žinias, patirtį ir kažkuo pasižymėti. Šeštadienį įvairiais būdais ieškosite tinkamos draugijos, nes nenorėsite būti vieni. Sekmadienis nekoks sveikatai. Venkite realių kontaktų.

JAUTIS

Šią savaitę jausitės šiek tiek netikri dėl to, ką darote ir ko siekiate. Baugins numatomos išlaidos, artėjantis pokytis, būtinasis atsiskaitymas, bylinėjmasis ar kt. Lengva užsikrėsti pavojinga infekcija, išprovokuoti skyrybas, nesantaiką. Būkite taktiški, pagarbiai bendraukite. Galite gauti aktualių žinių arba pasiūlymą susijusį su švietimu, užsieniu, kultūra ar kt. Savaitgalį stengsitės laikyti vadeles savo rankose ir diktuoti kitiems jų teises bei pareigas. Labiau reikia supratimo ir širdies šilumos.

DVYNIAI

Šią savaitę galimi nesusipratimai, intrigos profesiniuose ar asmeniniuose santykiuose. Regis, slėgs konkurencija, baugins grėsmė užsikrėsti COVID. Gali pakibti ant plauko svarbus ryšys ar sutartis. Dėl kai ko pavyks susitarti, tačiau ir dilemų neišvengsite. Visgi kai kuriose srityse iniciatyvą perims kiti žmonės, o jums beliks stebėti kaip klostosi aplinkybės. Savaitės pabaigoje seksis mokytis, sekti tarptautinius reikalus, publikuoti ir pan. Jeigu dirbate medicinos srityje, nuo didelio krūvio sveiki būdami nepabėgsite.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje stengsitės dirbti ir užsidirbti, įsitvirtinti ar neprarasti esamų pozicijų, pasiruošti egzaminui ar pristatymui. Visgi darbų tobulai nenudirbsite bei kiekvienam neįtiksite, kad ir kaip stengtumėtės. Raskite balansą ir ypač saugokite sveikatą. Neleiskite, kad su jumis nepagarbiai elgtųsi. Tinkamai elkitės su technika, elektra, IT įranga. Savaitės pabaiga gali būti gausių pirkinių metas. Užsisakinėsite internetu, dairysitės parduotuvėse. Arba įtemptai mokysitės, rašysite straipsnius ar kt.

LIŪTAS

Šią savaitę būsite neramūs, jeigu laukia pristatymas, interviu, konkursas, su vaikais susijusios naujovės ar kt. Drąsiau imkitės iniciatyvos, nebijokite pokyčių. Pasisaugokite traumų, tinkamai elkitės su aštriais daiktais, technika, elektra. Antroje savaitės pusėje pasijusite nepakeičiami tam tikroje veiklos srityje. Regis, prasideda darbai, kuriems prireiks ir senosios, ir naujos kompetencijos. Tačiau labiau tykos ligos, todėl pajustų simptomų neignoruokite. Savaitgalį skleiskite meilę, nes tai, ką dalinsite, gausite ir patys.

MERGELĖ

Šią savaitę galite klysti spręsdami apie kitus žmones, jų ketinimus, pasiūlymus, tačiau pasąmoningai sugebėsite tinkamai reaguoti (arba kaip tik nereaguoti) į keistas provokacijas. Prioritetą teikite artimiems žmonėms, namams, buičiai. Daug galvosite apie vaikus, vertinsite jų poreikius ir savo galimybes juos patenkinti. Jeigu tikėjotės gauti pajamų iš šou veiklos, kūrybos, intelektinio darbo, gali tekti pasitelkti ypatingą kantrybę ir laukti. Savaitgalį pravartu dėmesio skirti mitybai, sveikatos ir grožio profilaktikai.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę tikėtini reikalai susiję su dokumentais, pirkimo-pardavimo, nuomos sutartimis, žiniasklaida, reklama. Ne viskas bus sklandu, tačiau susidorosite. Kur kas blogiau veiks įtampa santykiuose. Tikriausiai stengsitės neprarasti vilčių dėl santykių pasitaisymo šeimoje arba dėl šeimos nario, vaiko perspektyvų. Visgi situacija gana neprognozuojama, nuolat kintanti. Savaitgalį jums norėsis sublizgėti savo privalumais. Galbūt pajusite kūrybinę ugnelę. Turėtų sektis veiklos su vaikais. Rūpinkitės sveikata.

SKORPIONAS

Savaitės pradžia turėtų būti produktyvi verslo, nekilnojamojo turto srityse. Tačiau kai kuriose kitose srityse koją kiš konkurentai, oponentai. Kažkokia žinia gali jus ne juokais suerzinti. Apskritai, gali plūstelėti tiek informacijos, kad teks pasistengti ją tinkamai įvertinti, apdoroti. Kai kas nėra tikra, todėl atsirinkite. Ir nekreipkite dėmesio į nekultūringų žmonių komentarus. Atsargiai su technika, elektra. Savaitgalį norėsis pailsėti ramiame namų užutekyje. Palanku spręsti asmenines ir vaikų problemas.

ŠAULYS

Šia savaitę būsite labai jautrūs, įžvalgūs vertindami emocinius, psichologinius niuansus. Saugokite sveikatą, nes labai lengva užsikrėsti neprognozuojamos eigos infekcija. Dėl su mokslu, darbu ar sveikata susijusių problemų viskas atrodys kiek sudėtingiau nei realiai yra. Galbūt gausite pranešimą apie sveikatos tyrimą, numatomą vizitą, interviu ar kitokį pokalbį. Savaitgalį būsite nusiteikę bendrauti, diskutuoti su pažįstamais ir su nepažįstamais žmonėmis. Regis, lipte prilipsite prie interneto.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje energijos turėsite nedaug, tačiau ir neskubėdami galite daug ką suspėti, jei esate sveiki. Regis, įtariai žvelgsite į reformas, pokyčius darbe, politikoje, vaikų ugdymo ir priežiūros srityje. Kad ir ką darytumėte, venkite konfrontacijos, nekenkite kitiems. Regis, šiuo metu jūs labai trauksite dėmesį. Bus įvertintos ir jūsų stiprybės, ir silpnybės. Kažkas gali jums prikišti aroganciją, per šaltą bendravimą. Savaitgalį suksite galvą dėl piniginių reikalų, uždarbio, nuosavybės klausimų.

VANDENIS

Šią savaitę nelabai sėkmingai darbuositės ir bendrausite. Keistas nerimas arba sveikatos problema neleis jums gerai jaustis, o ekscentriškumas gali jaukti santykius su aplinkiniais. Regis, svarbius reikalus teks tvarkyti neįprastoje aplinkoje arba virtualiu būdu. Nederėtų leistis į nuotykius, neverta rizikuoti užsikrėsti ar patirti avariją, nuostolį. Savaitgalį jums derėtų nepamiršti, kad visi malonumai turi kainą. Jeigu norite darnos, jaukumo, turite prisidėti prie šių dalykų sukūrimo bei išsaugojimo.

ŽUVYS

Šią savaitę dalykiniai ar kiti svarbūs pokalbiai, įvykiai gali pakrypti kiek netikėta linkme. Tikriausiai bandysite kažką įrodyti aplinkiniams ar visuomenei. Regis, įsižeisite dėl komentaro, paremto apkalbomis ar netgi šmeižtu. Saugokite artimuosius nuo nevykusių pagundų, išlaidavimo. Tikėtina, kad užmegsite naują arba atnaujinsite seną reikšmingą pažintį. Savaitės pabaiga bus nelengva ir fiziškai, ir emociškai. Geriau seksis tiems, kuriems tenka užsiimti menu, medicinos ar socialiniais reikalais.

Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder