Šeštadienio horoskopas 12 zodiako ženklų

Šeštadienio horoskopas 12 zodiako ženklų

Savo vardadienius šiandien švenčia Akvilė, Alfonsas, Jovita, Oktavija, Oktavijonas, Oktavijus, Tarvyda, Tarvydas, Tarvydė, Ūta, Vismantė;

**************

Protingos mintys:

„Dažnai gyvenime žmogų laiko išmintingu vien todėl, kad jis neturi talento“ (H. Tayloras).

***************


Astrologinė prognozė kovo 23-iajai, šeštadieniui

AVINAS. Stenkitės būti objektyvūs kitų žmonių atžvilgiu, pamėginkite į situaciją pažvelgti jų akimis. Ne visi, žadantys palaikymą, yra nuoširdžiai pasirengę padėti. Atiduoti jums gali tekti kur kas daugiau. Pavojai gresia kelyje, tad nežiopsokite.

JAUTIS. Kraštutinumų diena. Prireiks valios, atidumo, kad nepakenktumėte sau ar kitiems. Tuo pačiu metu kažkas džiugins, jaudins, o kažkas kels išgyvenimus, nerimą. Gali ateiti suvokimas, kad šį tą reikia taisyti ar keisti. Nesivelkite į aferas.

DVYNIAI. Ši diena bus gana ūkiška. Atsiras nenumatytų problemėlių, rūpesčių. Nedžiugins sveikata arba bendravimo keliama įtampa. Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir kitų žmonių psichologines reikmes. Nekenkite nei sau, nei kitiems.

VĖŽYS. Šiandien sustiprės dramatiškumo pojūtis, trauks pramogos. Nuo jūsų labai priklausys aplinkinių nuotaika ir laisvalaikio kokybė. Pasistenkite reikšti tik gerus jausmus, venkite priekaištauti. Saugokite sveikatą ir nuosavybę. Nežiopsokite kelyje.

LIŪTAS. Šiandien nepalanku ieškoti didelių kompanijų, nuotykių. Geriausiai laiką praleisite su šeima, žinoma, jei neprovokuosite barnių dėl niekų. Labiau toleruokite ir gerbkite savo partnerį, vaikus. Saugokite juos nuo pavojų.

MERGELĖ. Ši diena gali atnešti ir malonių, ir nemalonių žinių bei kontaktų. Nebūkite kategoriški, jei kažkas jums nepritars ar prieštaraus. Geriau būtų ramiai išklausyti, ko nori jūsų šeimos nariai. Didesnė apgaulių, apsinuodijimų tikimybė, tad būkite atsargūs.

SVARSTYKLĖS. Galite gauti viliojamą pasiūlymą užsidirbti pinigų ar įsigyti vertingą daiktą. Dėl to derėtų pasitarti su šeimos nariais. Nepulkite į abejotinas avantiūras, meilės nuotykius. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

SKORPIONAS. Ši diena bus kupina emocijų ir vidinių dramų. Gali apimti nostalgija dėl anksčiau patirto meilės jausmo ar turėto stabilumo. Tikėtinas neįprastas potyris.

ŠAULYS. Galite sužinoti paslaptį arba išsiaiškinti tai, kas seniai brendo jūsų pasąmonėje. Venkite triukšmingų renginių, kompanijų. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jei pabūsite vieni su savo mintimis, svajonėmis. Saugokitės sukčių ir patys nesukčiaukite.

OŽIARAGIS. Ši diena žada susitikimus su draugais, kolektyvinius renginius. Galbūt stengsitės išsiaiškinti jus dominančio žmogaus jausmus bei ketinimus. Nesinešiokite didelės pinigų sumos.

VANDENIS. Praktinių rūpesčių kupina diena. Viską darykite iš esmės, apgalvotai. Neužkibkite ant aferistų kabliuko. Lengva prarasti tai, ką ilgą laiką branginote, puoselėjote.

ŽUVYS. Galite atsidurti nepažįstamų žmonių draugijoje. Tikriausiai gims naujų iliuzijų, susijusių su ateitimi. Galite daug prarasti, jei būsite patiklūs arba jei neatsispirsite norui svaigintis. Neaptarinėkite su visais savo planų, sumanymų, nes galimos klastos, intrigos.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder