Šeštadienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Šeštadienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 05.54, leidžiasi 20.52. Dienos ilgumas – 14.58.

Šiandien – penktoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Liūto ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Geriau mylėti ir prarasti, nei visai nemylėti“ (Šv. Augustinas).

**************

Astrologinė prognozė rugpjūčio 15-ajai, šeštadieniui

AVINAS. Jums labai norėsis gerų santykių su artimaisiais ir jie išties įmanomi. Raskite bendrų pomėgių, pasportuokite, paturistaukite arba kartu puoškite savo aplinką, grožėkitės gamta.

JAUTIS. Neatsiginsite nuo norinčių su jumis pabendrauti, pasitarti, o galbūt ir susipažinti artimiau. Maloniu elgesiu, komplimentais tikrai pagerinsite santykius su artimos aplinkos žmonėmis bei lengvai megsite ryšius socialiniuose tinkluose.

DVYNIAI. Rūpės nuosavybės, pinigų, materialinės gerovės klausimai, jaudins artimų žmonių problemos. Galite būti pakviesti į pobūvį. Pasiruošimas jam pareikalaus išlaidų.

VĖŽYS. Jums ši diena gali būti smagi, jeigu laisvalaikį leisite su vaikais, mylimu žmogumi. Kartu bus galima daug nuveikti ir beveik nepavargti. Visgi svarbu išlikti sąžiningiems sau ir tiems, kuriuos mylite.

LIŪTAS. Geriau bus, jei šiandien savo energiją eikvosite įprastiems užsiėmimams ir nesvajosite apie stebuklus. Pravartu ilsėtis, pasirūpinti savo kūno ir sielos sveikata.

MERGELĖ. Šiandien nesunkiai atgausite jėgas, atsipalaiduosite. Džiaugsmo teiks bendravimas su draugais, simpatiškais žmonėmis. Vakaras netgi gali būti romantiškas, jeigu pasiduosite jausmams bei troškimams.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jūs galite atsidurti viešumoje ir kažkuo pasižymėti. Arba labai norėsite sublizgėti ir tam ruošitės. Bet kuriuo atveju jums iš galvos neišeis mintys apie darbus, pareigas, vaikus. Pastariesiems tikriausiai kažką pirksite arba kitaip remsite.

SKORPIONAS. Trauks tolimos kelionės, domins svetimos paslaptys. Diena turėtų būti nuotaikinga, ir jūsų rūpesčiai nebeatrodys tokie gigantiški... Galite patirti nekasdieniškų potyrių.

ŠAULYS. Šiandien būsite linkę išlaidauti, kad tik šis savaitgalis suteiktų ko nors įdomaus, pikantiško. Galbūt leisitės į kokį sporto renginį, žygį ar ekskursiją. Seksis stiprinti saitus su artimais žmonėmis, vaikais.

OŽIARAGIS. Būsite jautrūs, linkę įsimylėti, susižavėti. Galite tikėtis malonių akimirkų. Artimi žmonės bus paslaugūs ir dosnūs, jeigu gebėsite tai vertinti ir atsilyginti tuo pačiu.

VANDENIS. Neužbaigti darbai arba prasta savijauta šiek tiek gadins jums nuotaiką. Visgi pajutę geros energijos gūsį, po truputį žvalėsite. Kils noras puoštis, lepinti patinkančius asmenis ir augintinius.

ŽUVYS. Gerai leisite laiką su patraukliais jums žmonėmis, vaikais. Galbūt susidomėsite nauja veikla arba intriguojančia informacija. Parodykite inciatyvą, jeigu trokštate su kažkuo susipažinti, paskirti pasimatymą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder