Šeštadienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Šeštadienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.49, leidžiasi 21.57. Dienos ilgumas – 17.08.

Šiandien – septintoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Vėžio ženkle.

*************

Protingos mintys:

„Gamta negyvena nei praeitimi, nei ateitimi: ji – amžina dabartis“ (V. Karalius).

**************

Astrologinė prognozė liepos 4-ajai, šeštadieniui

AVINAS. Skuboti poelgiai ir sprendimai nieko gero neduos, kad ir kokie protingi sau atrodytumėte. Stenkitės gerai apgalvoti gautą informaciją. Venkite rizikos kelyje ir vandenyje.

JAUTIS. Gali atsirasti naujų interesų bei tobulėjimo galimybių, arba to ieškosite. Tikriausiai norėsis eiti į viešumą, vykti į renginius, pasimatymus. Galimos pažintys su užsieniečiais.

DVYNIAI. Nerimo gali sukelti netikėtas nuostolis, padaryta žala arba laiku neįvykdyti finansiniai įsipareigojimai. Netinkama diena nekilnojamojo turto sandoriams, paskoloms.

VĖŽYS. Tikėtinos diskusijos su žmonėmis, kurie kitaip mąsto bei vertina tikrovę, įvykius. Nebūkite kategoriški ir nesinervinkite, kad jūsų negirdi ar nesupranta. Verčiau paieškokite temos, kuri nekelia konfrontacijos.

LIŪTAS. Dėl paprasčiausio neatsargumo gali nukentėti jūsų ar kažkieno kito sveikata. Pasistenkite būti dėmesingesni sau ir kitiems. Galbūt suksite galvą, kaip įdomiau pakoreguoti įvaizdį. Žmogus, kurį neblogai pažįstate, gali užminti tam tikrą mįslę.

MERGELĖ. Patartina daugiau laiko praleisti gamtoje su mielais jums žmonėmis. Įmanomas pakvietimas į pobūvį, pikniką. Būsite dėmesingi savo mylimiesiems bei vaikams.

SVARSTYKLĖS. Daugiau būkite gryname ore, gamtoje, pasportuokite. Taip pat tiktų darbuotis žemės ūkyje, meistrauti. Tik nereikėtų pykti, kad šeimos nariai turi kitų laisvalaikio planų.

SKORPIONAS. Nuobodžiauti nebus kada. Tikriausiai neišvengsite reikalų, susijusių su nebaigtais remonto ar ūkiniais, techniniais darbais, pervežimais. Arba teks ruoštis egzaminui, mokytis. Atidūs būkite už vairo.

ŠAULYS. Tikriausiai daug dėmesio skirsite žemės ūkiui arba nekilnojamojo turto reikalams. Naudingiau praleisite laiką, jei iš anksto susiplanavote šią dieną bei numatėte išlaidas.

OŽIARAGIS. Nuotaikos ir emocijos bus labai nepastovios. Galbūt teks atlikti kokias nors pareigas, susijusias su giminaičiais, šeimos nariais, o gal rūpės pirkti ar parduoti automobilį, kitokią techniką.

VANDENIS. Jausitės pavargę nuo darbų, gali kamuoti ilgesys, vienišumo jausmas arba keisti negalavimai. Nemėtykite kur papuola piniginės, raktų, jeigu nenorite nudžiuginti vagių.

ŽUVYS. Geri draugai padės išblaškyti liūdesį ir abejones. Galite tikėtis supratimo, dėmesio. Visgi geriau seksis, jeigu būsite kuklesni, atsargesni, rūpinsitės sveikata, nevartosite alkoholio.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder