Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.39, leidžiasi 15.53. Dienos ilgumas – 07.14.

Šiandien – šeštoji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Šaulio ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Vadovas vadovauja pavyzdžiu, o ne jėga“ (Sun Tzu).

***************

Astrologinė prognozė gruodžio 19-ajai, šeštadieniui

AVINAS. Jūsų aplinkos žmonių, draugų dėmesys bus pageidaujamas, bet tik iš ryto. Gana greitai prarasite norą bendrauti, būti įvykių sūkuryje arba tiesiog taip nutiks, nes visi užsiims savais asmeniniais reikalais.

JAUTIS. Tikriausiai nepavyks išvengti aplinkinių dėmesio ar jų primetamos dienotvarkės. Galbūt pajusite romantišką pagyvėjimą. Pasidžiaukite tuo, ką teikia situacija.

DVYNIAI. Svajosite ištrūkti iš rutinos gniaužtų, pakeisti aplinką, pasidairyti toliau nuo namų. Taip gali nutikti. Arba iš užsienio parvyks artimas žmogus. Jeigu mokotės, laikote egzaminus, tikėtini džiuginantys rezultatai.

VĖŽYS. Jeigu nesipriešinsite įvykių tėkmei, galite patirti pikantišką nuotykį. Tačiau pinigai slyste slys iš kišenės. Galbūt juos neskaičiuodami švaistysite ir jūs, ir jūsų šeimos nariai.

LIŪTAS. Nepersistenkite piršdami savo nuomonę. Norėdami įsiteikti patinkančiam žmogui, parodykite subtilų dėmesį, o ne įkyrumą. Jeigu artimų žmonių norai, planai jums nelabai patinka, mėginkite diplomatiškai juos pakoreguoti.

MERGELĖ. Šiandieną derėtų daugiau dėmesio skirti sveikatai, išvaizdai, augintiniams. Jeigu imsitės ūkinių darbų, planuokite juos taip, kad ir savaitgalio poilsiui liktų laiko.

SVARSTYKLĖS. Beveik iki vakaro nenustygsite vietoje. Regis, sugebėsite smagiai leisti laiką, kad ir kur būtumėte. Pasitelksite kūrybinę vaizduotę, humoro jausmą. Vakare bus lengviau pažeidžiama sveikata, todėl labiau pasisaugokite.

SKORPIONAS. Tikėtina, kad pajusite ypatingą poreikį aplankyti vaikystės vietas ar žmones iš savo praeities. Turėtų pagerėti nuotaika, savijauta. Būsite kupini šiltų jausmų.

ŠAULYS. Regis, labiau nei paprastai domėsitės artimųjų poreikiais ir reikalais, skirsite jiems dėmesio. Tai išties būtų geriau nei pasinerti į buitines smulkmenas ir tam paaukoti visą dieną.

OŽIARAGIS. Šiandien jums parūps šventinių vaišių, dovanų klausimai. Regis, vartysite patiekalų receptų knygas, naršysite po internetą arba vyksite apsipirkti. Galite gauti žinią arba kvietimą iš giminaičio ar draugo.

VANDENIS. Gali būti, kad šiandien tapsite nepaprastai jausmingi ir emocionalūs. Būtų gerai, kad dalį laisvalaikio praleistumėte ramioje vietoje, kur galėtumėte atitrūkti nuo rūpesčių, šurmulio.

ŽUVYS. Iš ryto būsite linkę svajones painioti su tikrove ir elgtis neįprastai. Labiau rūpinkitės savo ir kitų sveikata, teisingai maitinkitės, pakankamai laiko skirkite poilsiui.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder