Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.23, leidžiasi 15.55. Dienos ilgumas – 07.32.

Šiandien – septintoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Šaulio ženkle.

***************

Protingos mintys:

„Žodžiams kartais reikia muzikos, o muzikai nieko nereikia“ (E. Grygas).

***************

Astrologinė prognozė gruodžio 5-ajai, šeštadieniui

AVINAS. Būsite nusiteikę džiaugtis gyvenimu, meile, vaikais, kūryba ir kt. Kils ūpas sportuoti, labiau rūpintis sveikata, grožiu. Tuo tikslu neatsisakysite paišlaidauti.

JAUTIS. Tai turėtų būti jauki, rami diena. Tikriausiai mielai leisite laiką namuose su šeima, sukinėsitės apie puodus ir džiuginsite artimuosius savo gurmaniškais „šedevrais“.

DVYNIAI. Jeigu negalavote, savijauta turėtų gerėti. Galbūt įsigysite dailų augintinį arba jau pradėsite iš pagrindų tvarkyti, puošti namus, ieškoti aksesuarų ar pirkti dovanas.

VĖŽYS. Regis, užsiimsite namuose susikaupusių daiktų ar naujų pirkinių peržiūrėjimu, perdėliojimu. Planuosite, ką įsigyti savo buičiai, kalėdiniams pasipuošimams bei kokių dovanų reikėtų priruošti artėjančioms šventėms. Domins ilgalaikio naudojimo prekės.

LIŪTAS. Tai turėtų būti gera diena, kuomet ir dėmesio nestigs, ir kūrybingumo bei noro kurti malonią aplinką sau, savo artimiesiems, augintiniams, pirkti gražius daiktus.

MERGELĖ. Šią dieną turėtumėte skirti atsipalaidavimui. Neverskite savęs imtis to, ko nenorite, nesvarbu, ar gerai jaučiatės, ar nesveikuojate. Privalote pailsėti, sukaupti jėgų, pastiprinti imunitetą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien pageidausite geros draugijos. Jeigu jums svarbus saugumas, turbūt realius susitikimus keisite virtualiu bendravimu socialiniuose tinkluose arba plepėjimu su draugais telefonu.

SKORPIONAS. Regis, jums nelabai rūpės poilsis, nes turite nebaigtų darbų, įvairių pareigų. Jeigu domitės politika ar ja užsiimate, apie malonų laisvalaikį galite pamiršti.

ŠAULYS. Jus domins globalūs dalykai, įvykiai užsienyje, įvairios teorijos ir pan. Jeigu mokotės ar mokote kitus, teks pasėdėti prie kompiuterio ir rašyti, gilintis į aktualią informaciją.

OŽIARAGIS. Šiandien jūsų arba partnerio piniginė gali labai suplonėti. Veikiausiai pirksite tik suplanuotus daiktus ir lengvabūdiškai nesielgsite. Visgi vakare galite kiek suabejoti dėl vieno ar kito pasirinkimo.

VANDENIS. Jeigu gerai sutariate su tais, kurie šalia jūsų, tuomet ši diena suteiks pasitenkinimo, o santykiai sutvirtės. Negailėkite komplimentų savo partneriui, antrajai pusei.

ŽUVYS. Regis, jus itin domins sveikatos, grožio, gyvūnų, meilės temos. Tikėtina, kad internetu užsisakysite ne vieną prekę. Meniški daiktai, kvapnūs aromatai, kelionių pasiūlymai, komplimentai dėl išvaizdos pokyčių ypač džiugins akis ir sielą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder