Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.12, leidžiasi 16.00. Dienos ilgumas – 07.48.

Šiandien – septintoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Šaulio ženkle.

***************

Protingos mintys:

„Viskas – mūsų rankose, todėl jų negalima nuleisti“ (C. Chanel).

***************

Astrologinė prognozė lapkričio 28-ajai, šeštadieniui

AVINAS. Diena bus kupina piniginių, turtinių rūpesčių. Galite gauti nedidelį darbelį, už kurį bus atlyginta. Jeigu nepuoselėjate nerealių troškimų, nusivylimų nepatirsite.

JAUTIS. Šiandien jūsų nuotaikos nuolat kaitaliosis, planai – irgi. Pasąmonėje jums labai norėsis jaukumo, meilės, tačiau išoriškai to nespinduliuosite. Galbūt graušitės dėl kažkam padarytos skriaudos arba to, ką neseniai teko patirti jums.

DVYNIAI. Galite išgirsti, kad kažkas rezgama jums už nugaros. Galbūt išaiškės nuostolių, planų ar santykių suirimo priežastis. Galite pakeisti požiūrį į asmenį, iš kurio nemažai tikėjotės.

VĖŽYS. Situacija reikalaus tvirtumo, sąžiningumo. Taps akivaizdu, kad reikia konkretizuoti, apibrėžti reikalus ar ryšius. Nepakenktų rimčiau išklausyti, įsigilinti ir suprasti tikruosius aplinkinių motyvus.

LIŪTAS. Jausite emocinę įtampą, stokosite savikontrolės. Labai kritiškai vertinsite kitų žmonių elgesį bei išvaizdą. Galite ką nors įžeisti nesubtiliomis užuominomis. Nebūkite pernelyg reiklūs nei sau, nei kitiems, elkitės korektiškai.

MERGELĖ. Beveik visas dėmesys bus sutelktas į ateities planų, kelionių klausimus arba į mokslo reikalus. Norėdami kažkam padaryti įspūdį neperlenkite lazdos – išminties demonstravimas ten, kur to niekam nereikia, nepridės jums nei žavesio, nei garbės.

SVARSTYKLĖS. Galite skambinti žmogui, iš kurio tikitės materialinės naudos ar protegavimo. Niekas nepadės, jeigu jūsų siekiai neturi realaus pagrindo. Vaikų ir mylimųjų poreikius protingai ribokite.

SKORPIONAS. Santykiai su partneriu, aplinkiniais gali tapti tvirtesni, jeigu jus jungs bendras interesas. Nieko gero neduos neišspręstų ar apskritai neišsprendžiamų problemų akcentavimas – tuomet ši diena jus nuvils.

ŠAULYS. Daug laiko skirsite ūkiniams darbams. Aplinkiniai tikriausiai nepritars kai kuriems jūsų poreikiams bei troškimams. Kažkas gali priminti neįvykdytą pažadą.

OŽIARAGIS. Šiandien galite tikėtis naudos iš meno, amatų, o nuostolių – iš azartinių žaidimų, reikalų su įtartinais veikėjais. Pravartu daugiau pozityvaus dėmesio skirti vaikams.

VANDENIS. Kiek įmanoma, mažiau blaškykitės, venkite kompanijų, triukšmingų susiėjimų. Neprisidarykite nereikalingų papildomų rūpesčių. Saugiausia ir geriausia bus savuose namuose.

ŽUVYS. Noriai bendrausite su kaimynais, draugais, giminėmis. Jeigu mokėsite atidžiai klausytis ir domėsitės rūpinčiomis aktualijomis, daug sužinosite ir tinkamai pasinaudosite informacija.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder