Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.19, leidžiasi 16.45. Dienos ilgumas – 09.26.

Šiandien – antroji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Skorpiono ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Niekas negali išvengti mirties, bet dideliais laimėjimais žmonės pasistato paminklą, kuris stovės tol, kol neatšals saulė“ (G. Fabricijus).

**************

Astrologinė prognozė spalio 31-ajai, šeštadieniui

AVINAS. Šiandien noriai skaičiuosite savus ir svetimus pinigus, naudą, turtą. Kai ką vertinsite optimistiškai ir pozityviai, o kai kas jums atrodys atitekę žmonėms visiškai nepelnytai. Tai šiek tiek gadins nuotaiką.

JAUTIS. Būsite labai emocionalūs. Dėl planų, skonių ar interesų skirtumo gali kilti įtampa. Nesikarščiuokite ir neįžeidinėkite pašnekovų, jeigu norite juos įtikinti savo ketinimų pagrįstumu, teisumu. Galite gauti arba pateikti originalų pasiūlymą.

DVYNIAI. Netinkama diena konkretiems, rimtiems reikalams. Geriau seksis pasikliaujant ne logika, o nuojauta. Patartina ramybė, jaukus intymumas. Jei aktualu, griežtai laikykitės saviizoliacijos. Apskritai didelė užsikrėtimo grėsmė.

VĖŽYS. Su draugais ir artimaisiais stengsitės rasti bendrą kalbą ir bendrų užsiėmimų. Galbūt kažkam ištiesite pagalbos ranką. Intuityviai perprasite slaptas aplinkinių gudrybes.

LIŪTAS. Jūsų emocijos kaitaliosis ir kai kuriems šalia esantiems savo reakcijomis sugebėsite sugadinti nuotaiką. Jeigu taip nutiks, tai neteksite įdomių pašnekovų, o gal net sugadinsite svarbius santykius.

MERGELĖ. Nekasdieniškai leisite laiką, tačiau nieko gero, jeigu prisikaupė neatliktų darbų. Atsainiai parengtas straipsnis, publikacija, ataskaita, per silpnas pasiruošimas seminarui ar pan., turbūt neleis jums atsipalaiduoti.

SVARSTYKLĖS. Jums gali kilti dilemų – ar dalintis su kitais tuo, ką pasilaikytumėte vien sau, ar skirti daugiau laiko pagyvenusiam artimajam, vaikui užuot pasimėgavus jums patinkančiu laisvalaikiu, pirkiniais. Regis, ką bepasirinktumėte, šiek tiek gailėsitės.

SKORPIONAS. Tai partneriška diena, todėl likti be antrosios pusės ar kito artimo žmogaus kompanijos būtų labai liūdna. Visgi bus nelengva suderinti pomėgius ir norus, todėl per didelis artumas arba buvimas susipykus gali labai apkarsti.

ŠAULYS. Tai nėra palanki diena sveikatai, todėl reikėtų labiau save tausoti. Ypač saugokitės peršalimo, infekcijų ir stresų. Jeigu šiai dienai liko daug suplanuotų darbų, o pagalbos ir energijos nėra, tai būkite atlaidesni sau ir nesiplėšykite iki sunegalavimo.

OŽIARAGIS. Regis, tai bus prieštaringa diena. Turbūt ji leis pasidžiaugti meile, vaikais. Visgi naujai užmegztas romanas bus linkęs trūkinėti, o vaikai – krėsti eibes ir neklausyti.

VANDENIS. Šeiminių reikalų diena. Sukinėsitės apie puodus, šeimininkausite ir daug nuveiksite buityje. Kantrybės pareikalaus bendravimas su kitos kartos žmogumi, nes kirsis nuomonės ir nuotaikos.

ŽUVYS. Šiandien daug bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis arba rymosite prie interneto ir visur rašinėsite savo nuomonę, diskutuosite. Turbūt jausitės gana populiarūs, tačiau tai lengvai gali pasikeisti dėl vienos neatsargios frazės.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder