Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

**************

Protingos mintys:

„Taurus žmogus nesišvaisto pažadais, o daro daugiau negu žadėjo" (Seneka).

***************

Savo vardadienius šiandien švenčia: Anakletas, Anys, Arvilas, Arvilė, Eugenijus, Henrikas, Kleopatra, Rikantas, Rikantė, Rykantas, Rykantė;

AVINAS. Šiandien dairysitės ko nors nekasdieniško, bėgsite nuo rutinos. Galima kelionė į kurortą, pramoginį renginį, varžybas, pobūvį. O galbūt jus sudomins kultūrinė veikla, sugalvosite atnaujinti seną pomėgį, labiau plėsti akiratį.

JAUTIS. Diena bus gana problemiška, jeigu daug tikitės iš partnerių ar esate nuo jų finansiškai priklausomi. Vertėtų itin apdairiai elgtis su pinigais, nuosavybe. Skolindami pinigus, vertingus daiktus, protingai apsidrauskite.

DVYNIAI. Nemanykite, kad artimiausi žmonės jus supranta blogiau už mažai pažįstamus. Neabsoliutinkite savo norų bei išvadų, stenkitės būti tolerantiški, supratingi. Tai padės atkurti darną asmeniniuose santykiuose ir puikiai praleisti laiką.

VĖŽYS. Pasistenkite išlikti sveiki ir žvalūs. Tuomet galėsite nuveikti tai, ką planavote. Nepatartina eksperimentuoti su dietomis, ragauti neįprastus patiekalus bei gėrimus. Per brangi dovana gali dviprasmiškai įpareigoti.

LIŪTAS. Nusimato sėkmė sceniniuose pasirodymuose, sporte. Regis, intriguos romantiški pasiūlymai. Leisdamiesi į nuotykius, pagalvokite apie pasekmes, kad užsimiršę nenueitumėte per toli.

MERGELĖ. Jeigu pagal savo vidinį balsą rinksitės šios dienos užsiėmimus bei aplinką, tai diena bus tokia maloni, kaip ir tikitės. Regis, geriausiai jausitės įprastoje asmeninėje erdvėje. Neviršykite išlaidoms skirtos sumos.

SVARSTYKLĖS. Nuotaiką skaidrins susitikimai su giminaičiais ir bendraminčiais. Vieni kitus kažkuo praturtinsite. Net kritika bus savotiškai intriguojanti. To, kas žeidžia, sugebėsite „negirdėti”.

SKORPIONAS. Jums rūpės reikalai, kurie duoda arba atima nemažai pinigų. Galite vykti apsipirkti. O galbūt ieškosite būdų, kaip geriau ką nors parduoti, išnuomoti ir pan. Nepersistenkite išlaidaudami, ypač vaikų, partnerio labui.

ŠAULYS. Diena pažers šūsnį emocijų, tarp jų bus ir labai malonių. Jums turėtų sektis tose srityse, kur reikalingas išradingumas, kūrybiškas požiūris. Galimi sportiniai, kūrybiniai laimėjimai.

OŽIARAGIS. Šiandien galite ramiai sau atsidėti meditacijoms, svajonėms ir muzikai, menui - vis tiek nieko praktiško iki galo nuveikti nepavyks. Dar geriau, jei tai suderinsite su poilsiu gamtoje. Juolab, kad jūsų organizmas itin reikalaus poilsio, komforto.

VANDENIS. Galite tikėtis neįprastų kontaktų, susitikimų. Galbūt įsitrauksite į kokią nors bendraminčių grupę, vyksite į masinį renginį. Galite gauti neįprastą pasiūlymą arba priimti gana netikėtą sprendimą.

ŽUVYS. Planuokite tik tai, ką šiandien galite atlikti, tuomet viskas pavyks kuo puikiausiai ir suteiks pasitenkinimo. Visgi, jei be saiko įsilinksminsite ir daug pinigų išleisite neplanuotoms pramogoms ar įvaizdžio keitimui, turbūt teks šiek tiek graužtis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder