Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Astrologinė prognozė lapkričio 10-ajai, šeštadieniui

AVINAS. Diena bus aktyvi, jeigu jūsų veikla susijusi su aukštuoju mokslu, kelionėmis, tarptautiniais reikalais. Visa, kas tolima, atrodys įdomiau už tai, kas vyksta aplinkui. Galima žinia ar svečias iš užsienio.

JAUTIS. Iš artimo žmogaus, partnerio galite išgirsti protingų samprotavimų, kaip išspręsti finansinę problemą, gauti paskolą ar siekti pokyčių. Būsite linkę užsiimti psichologine savianalize.

DVYNIAI. Jus emociškai stipriai veiks išaugęs priešingos lyties dėmesys arba kalbos apie prarastą ryšį. Išdrįskite išsakyti savo jausmus. Jeigu tai ir nepasuks likimo rato norima kryptimi, vis tiek taps aiškiau, ko galite tikėtis ir ką planuoti.

VĖŽYS. Gali būti, kad jau keičiate stilių ar gyvenimo būdą. Regis, išgirsti komplimentai jums pridės pasitikėjimo savimi bei daugiau supratimo apie tai, kas jums tinka bei žavi kitus. Jūsų naują stilių aplinkiniai net gali imti kopijuoti.

LIŪTAS. Šiandien staiga prisiminsite, kad esate reikalingi ne tik draugams, bet ir vaikams, mylimiesiems. Būsite nusiteikę žaisti, sportuoti, flirtuoti ir daryti tai, kas jums yra svarbu bei malonu. Galite pasižymėti kūrybinėje veikloje.

MERGELĖ. Mintys suksis apie mylimus žmones, vaikus. O jeigu rodote savo gebėjimus scenoje, jums labai svarbi bus publikos reakcija. Regis, rūpestingai vykdysite pareigas, susijusias su vaikais.

SVARSTYKLĖS. Aktyvi ir kūrybinga diena. Jausite didelį poreikį matytis su brangiais jums žmonėmis, kalbėtis su kaimynais, draugais. Tapsite artimesni seserims, broliams. Nusimato netolima kelionė, viešnagė.

SKORPIONAS. Dosniai žarstysite kitiems savo dėmesį, noriai dalinsitės naudingais patarimais, vertinga patirtimi ir daug kuo, ką turite sukaupę. Geras metas spręsti turtines problemas.

ŠAULYS. Nestokosite optimizmo, jums atrodys, kad po truputį ima pildytis svajonės, viltys. Jūsų fantazija tikriausiai pieš gražesnės ateities viziją. Pravartu būtų aplankyti seniai matytus artimus žmones.

OŽIARAGIS. Šiandieną pravartu fiziškai ir protiškai pailsėti, pasidomėti dvasiniu penu, menu. Tegul atsipalaidavimas būna prasmingas. Galima nauda iš labdaringai nusiteikusių žmonių. Venkite svaigalų.

VANDENIS. Šiandien būsite aktyvūs, visuomeniški, viskuo domėsitės. Jūsų ryšiai su draugais, aplinkiniais visais atžvilgiais bus geri, tad galėsite laisvai mėgautis maloniu bei naudingu bendravimu.

ŽUVYS. Nelabai savaitgališkai leisite šią dieną. Regis, rūpės politika arba kažkokios rimtos veiklos, pareigos, vieši pasirodymai. Galimas įsimintinas susitikimas.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder