SEL atšaukia koncertą Vilniuje: saugumas svarbiausia

SEL atšaukia koncertą Vilniuje: saugumas svarbiausia

„Mes patirsime daugiatūkstantinių nuostolių. Bet tai šią akimirką nesvarbu. Aš nusprendžiau, kad nenoriu, kad nors vienas žmogus galimai užsikrėstų virusu per SEL koncertą. Todėl pasirodymą Vilniuje, Kalnų parke, per Sostinės dienas atšaukiame“, – trečiadienį savo sprendimą paskelbė SEL lyderis Egidijus Dragūnas. 

Šou organizatoriai nutarė šį koncertą Vilniuje perkelti į kitus metus. „Jei pagerės situacija Lietuvoje ir pasaulyje, SEL koncertuos sostinėje 2021-aisiais. Tie, kurie jau įsigijo bilietus, galės juos panaudoti ir būsimame šou. Jei pageidausite atsiimti pinigus, tai bus galima padaryti netrukus“, – skelbia pasirodymo rengėjai. 

Sprendimas atšaukti SEL koncertą Vilniuje buvo priimtas po to, kai Lietuvoje pradėjo daugėti COVID-19 atvejų. Grupės komanda ragina žmones šiuo laikotarpiu elgtis atsakingai ir nenumoti į galimas grėsmes. O esant įtarimams dėl užkrato, nedelsiant išsitirti. 

„Mes kaip žmonės, kaip verslininkai šioje situacijoje esame neapginti. Esu pasipiktinęs, kad valstybė skiria pinigus miesto šventėms ir jų visi renginiai bei koncertai toliau buvo planuojami. Manau, valdžia nesupranta situacijos rimtumo ir per ilgai delsė, bet mes nerizikuosime, nors ir patirsime didžiausių nuostolių“, – sakė E. Dragūnas. 

SEL komanda taip pat informuoja, jog grupės lyderis savo iniciatyva pasidarė koronaviruso tyrimą, kurio rezultatai šiandien popiet parodė, kad atlikėjas nėra užsikrėtęs.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder