Sėkmės reitingas pagal Zodiako ženklą: kam sekasi labiausiai?

Sėkmės reitingas pagal Zodiako ženklą: kam sekasi labiausiai?

Liūtas – 1 vieta

Liūtas laikomas pačiu sėkmingiausiu Zodiako ženklu dėl tos priežasties, kad jam pavyksta pasiekti tam tikrų aukštumų per ryšius, na o ryšiai, savo ruožtu, užmezgami dėl mokėjimo sutarti su žmonėmis. Sėkmė tai ar apskaičiavimas – spręskite patys, bet Liūtas ne iš tų, kurie pasiekia savo tikslus katorgišku darbu.

Vandenis – 2 vieta

Vandenį galima pavadinti vienu iš pačių sėkmingiausių Zodiako ženklų tik todėl, kad jis pats taip mano. Iš tiesų reikalai yra kiek kitokie. Vandenis neturi aiškių reikalavimų – jis moka džiaugtis tuo, ką turi, ir tai jį daro laimingą.

Svarstyklės – 3 vieta

Svarstyklėms sekasi dėl jų įgimto mokėjimo sutarti su žmonėmis. Šio ženklo žmonės nesivaržo kalbėti apie savo problemas ir nevaizduoja savęs visagaliais, todėl jų artimiausia aplinka žiūri į juos gana empatiškai ir laiko savo pareiga kaip nors palengvinti jų gyvenimą.

Dvyniai – 4 vieta

Pasakyti, kad Dvyniams visada sekasi, vargu ar galima, bet visgi jie gana sėkmingi. Šio ženklo žmonės moka išpešti naudą net iš tų situacijų, kur kas nors kitas tiesiog pasimeta. taip pat reikia pridurti, kad Dvyniai niekada nenusimena, todėl bet pačiose sudėtingiausiose situacijose tikisi, kad įvykiai susiklostys palankiai, o tikėjimas savo jėgomis taip pat nemažai reiškia.

Vėžys – 5 vieta

Vėžys nesikliauja sėkme, bet visada tikisi geriausio. Be to, jis moka džiaugtis tuo, ką turi, todėl gali jaustis sėkmingu tokiomis aplinkybėmis, kokiomis kitas žmogus tiesiog panikuos. Tam tikra prasme Vėžį galima pavadinti sėkmingu Zodiako ženklu.

Žuvys – 6 vieta

Šio ženklo žmonės kenčia nuo nuotaikos svyravimų, todėl šiame reitinge užima vidurinę poziciją. Žuvys jaučiasi tai absoliučiai laimingos, tai visiškai nelaimingos, bet džiaugsmo momentais, kurių jų gyvenime nemažai, jos visgi save laiko sėkmingomis.

Avinas – 7 vieta

Avinas, nepaisant viso savo išorinio rimtumo, kartais linkęs pasikliauti sėkme. Tai pasireiškia ne nutrūktgalviškais pinigų statymais, o daug žemiškesniais dalykais, kaip karjera ir tarpasmeniniai santykiai, bet sėkmė jį lydi ne visada. Apskritai Avinui galėtų daug labiau sektis, jeigu jis mokėtų atsipalaiduoti ir bet kartais paleisti viską savieigai. Noras viską kontroliuoti kartais jam iškrečia piktą pokštą ir užblokuoja visai realias galimybes pasiekti sėkmės.

Skorpionas – 8 vieta

Skorpiono sėkmės paslaptis – ne atsitiktinumas, o mokėjimas įveikti kliūtis. Ten, kur bet koks kitas žmogus atsitrauks dėl nepasitikėjimo ar moralinių bei etinių normų, Skorpionas jausis kaip žuvis vandenyje ir pabaigs darbą iki galo.

Šaulys – 9 vieta

Šauliui ne tiek sekasi, kiek jis sugeba prasiveržti. Šitas žmogus nesivaržo kelis kartus belsti į tas pačias duris, net jeigu jam jau teko išgirsti neigiamą atsakymą. Jam svarbiausia užduotis – pasiekti tikslą, ne ne visuomenės nuomonė. Daugelis žmonių laiko Šaulį sėkmingu Zodiako ženklu, bet iš tiesų jis įgyvendina savo idėjas daugiausiai dėl savo atkaklumo.

Mergelė – 10 vieta

Mergelė sėkme nepasikliauja visiškai. Šio ženklo žmogus laiko, kad pasiekti sėkmės galima tik savo darbu, bet čia ir yra jo stiprioji pusė. Mergelės sėkmė slypi ne tiek veiksmuose, kiek mokėjime apskaičiuoti kiekvieną žingsnį į priekį ir matyti tikėtinas pasekmes. Apskritai tai nesusiję su sėkme, bet visgi daugeliui žmonių atrodo, kad Mergelei gana gerai sekasi.

Ožiaragis – 11 vieta

Jei kalbėsime apie sėkmės lygį, tai Ožiaragis čia užima viso labo priešpaskutinę vietą. Šio ženklo žmogus netiki likimu ir juo visiškai nepasikliauja, bet užtat jis gerai pažįsta žmones. Ožiaragis gali neklysdamas nustatyti, su kokiu dalykiniu partneriu laukia sėkmė, o kuris gali sužlugdyti bendrą reikalą. Čia kalbama ne apie intuiciją, o apie pastabumą, todėl su sėkme tiesiogiai tai nesusiję. 

Jautis – 12 vieta

Jautis – didžiausias materialistas iš visų Zodiako ženklų. Jis nepasikliauja nei sėkme, nei naudingais ryšiais, o tik savimi. Net jeigu neturi priežasčių abejoti savo dalykiniu partneriu, Jautis vis tiek bus budrus. Bet kokią galimybę sugauti sėkmę už uodegos jis ignoruoja, todėl reitinge užima pačią paskutinę vietą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder