Sekmadiienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Sekmadiienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.57, leidžiasi 21.51. Dienos ilgumas – 16.54.

Šiandien – aštuntoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Vėžio ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Dalį laiko iš mūsų vagia, dalį – atima, o dalis nepastebimai nuslysta šalin“ (Seneka).

**************

Astrologinė prognozė liepos 12-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Galite tikėtis viliojamo pasiūlymo, pakvietimo į įdomų renginį. Jums bus galima pavydėti kūrybingumo bei išmonės. Tik venkite manipuliuoti kitų jausmais, saugokitės sukčių, vagių.

JAUTIS. Jūsų mažame pasaulyje tikėtinas tam tikras chaosas. Galite pernelyg vadovautis asmeninėmis emocijomis ir dėl to iškreipti faktus. Gerai seksis kūrybinė veikla, dvasinės praktikos, joga. Venkite alkoholio ir kitų svaigalų.

DVYNIAI. Tikriausiai jus atakuos draugai ir pažįstami. Jeigu iš ryto sugebėsite atlikti svarbią pareigą, antrąją dienos pusę ramia sąžine galėsite paskirti įvairiems pasižmonėjimams.

VĖŽYS. Nemažai šiandienių sumanymų liks neįgyvendintų. Tačiau gilūs apmąstymai paliks vertingą pėdsaką. Būkite korektiški, bendraudami su keistais asmenimis, net jei jie veda iš kantrybės.

LIŪTAS. Regis, smerksite neteisybę, blogį, gilinsitės į globalinius klausimus. Jeigu esate kelionėje, jūsų laukia įspūdžiai, daug įdomios informacijos. Tai gali net padaryti įtaką jūsų pasirinkimams ateityje.

MERGELĖ. Regis, kursite planus, kurie pareikalaus nemenkų investicijų. Arba tiesiog išlaidausite be stabdžių. Galbūt labai norėsite kažkam padaryti įspūdį savo dosnumu, o gal netikėtai teks grąžinti skolą ar skolintis.

SVARSTYKLĖS. Tikėtina, kad ši diena privers gilintis į asmeninių santykių problemas, nesusipratimus. Bus geriau, jeigu sugebėsite suprasti, paremti savo partnerį, jam atleisti. Nutraukti ryšius visada suspėsite.

SKORPIONAS. Jūsų šiandienė savijauta gali priminti, kad pats metas taisyti gyvenimo būdą, mitybos įpročius. Jeigu niekur neketinate vykti, pravartu imtis namų ruošos, asmeninės higienos bei grožio procedūrų.

ŠAULYS. Mintys daugiausiai suksis apie meilės, pramogų, vaikų ir finansinius reikalus. Kils įdomių sumanymų, kurių įgyvendinimas galėtų išeiti į naudą. Pravartu aplankyti kokį nors smagų renginį drauge su vaikais, šeima.

OŽIARAGIS. Tikriausiai šiandien stengsitės susidoroti su nemažu kiekiu problemų. Atsiminkite, kad viskas niekai, palyginus su sveikata. Jeigu esate sveiki, pamažu įveiksite savo problemas. Tad nepersitempkite ir nesipykite su namiškiais.

VANDENIS. Šiandien įvykę susitikimai, gauta informacija gali būti reikšmingi, todėl nepraleiskite pro ausis. Daugiau dėmesio skirkite artimųjų reikmėms. Galite leistis į netolimą kelionę, ekskursiją.

ŽUVYS. Šiandien nesunkiai pavyks sutvarkyti aktualų buities, ūkio, sodybos, pinigų klausimą. Pasitelkite artimuosius, ypač jei tai bendras reikalas. Savijautą bei nuotaiką gerai veiks jauki aplinka, skanus maistas. Pasistenkite tai susikurti.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder