Sekmadienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Sekmadienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.14, leidžiasi 15.59. Dienos ilgumas – 07.45.

Šiandien – pirmoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Šaulio ženkle.

***************

Protingos mintys:

„Iš charakterio, manierų ir stiliaus gražiausia savybė – paprastumas“ (H. V. Longfelas).

***************

Astrologinė prognozė lapkričio 29-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Jums nelabai norėsis bendrauti, baiminsitės infekcinio užkrato, tačiau turbūt neišvengsite giminių ar kaimynų draugijos. Dėl kažkokio poelgio, replikos jums gali tekti rimtai apgailestauti.

JAUTIS. Šiandien turbūt domėsitės nekilnojamojo turto rinka, virtualioje erdvėje ieškosite pageidaujamų prekių, paslaugų. Noriai dalinsitės gauta informacija su kitais. Visgi dėl vienos sutartos ar net apmokėtos prekės arba paslaugos vakare suabejosite.

DVYNIAI. Šiandien labai jautriai reaguosite į bet kokį nesusipratimą ar ligos simptomą. Jums atrodys, kad artimas žmogus elgiasi neteisingai, išnaudoja jus arba nepaiso jūsų nuomonės. Visgi jums gali pavykti susitarti dėl aktualaus reikalo.

VĖŽYS. Būsite lengvai pažeidžiami ir fizine, ir ideologine prasme. Jumis mėgins manipuliuoti abejotinos moralės asmenys. Galite sulaukti keistų pasiūlymų. Nekokia diena sveikatai.

LIŪTAS. Be reikalo nersitės iš kailio stengdamiesi visiems įtikti arba gauti kažkokios naudos. Naujų pažįstamų idealizuoti nederėtų, ypač jei dar nežinote, ko galite iš jų tikėtis. Patikimesni bus tie, kuriuos pažįstate seniai.

MERGELĖ. Būsite nusiteikę politikuoti ir tuo galite ne vienam įkyrėti. Regis, ir jums patiems išgirstos naujienos kels susirūpinimo, susierzinimo. Verčiau elkitės taip, kad išvengtumėte šalto priekaištų dušo.

SVARSTYKLĖS. Veikiausiai vykdysite savo planą, jeigu buvote suplanavę apsipirkti. Daug darbo turės tie, kurie ruošiasi pristatymams, paskaitoms. Vakare mieliau klajosite po virtualias erdves, nei realiai ką nors veiksite ar bendrausite.

SKORPIONAS. Regis, jausite įtampą. Pyksite dėl negrąžinamos skolos, nesuteikiamos paramos arba dėl per didelio antrosios pusės išlaidumo, vien savo interesų paisymo. Viską įmanoma išspręsti sumaniomis derybomis.

ŠAULYS. Šiandieniai kontaktai bus gana nelinksmi. Nervins aplink pastebimas neteisingumas arba jus dominančio žmogaus nenoras su jumis turėti reikalų.

OŽIARAGIS. Kažkas jauks planus, vers keisti dienotvarkę. Jums stigs kantrybės bendrauti su nepaklusniais vaikais, augintiniais. Nerimo gali kelti ir sveikatos klausimai.

VANDENIS. Tai turėtų būti veikli diena. Jeigu ją leisite namuose, juos tvarkydami atiduosite daug energijos. Gali būti, kad naujų rūpesčių sukels vaikai, jų elgesys arba savijauta.

ŽUVYS. Stengsitės susidoroti su nemažu kiekiu buitinių problemų. Galbūt taip mėginsite pabėgti nuo nerimo, susijusio su šeima, darbu. Būkite atidesni artimo žmogaus poreikiams ir problemoms. Kartu viską išspręsite lengviau.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder