Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.13, leidžiasi 16.52. Dienos ilgumas – 08.39.

Šiandien – penktoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Vandenio ženkle.

*****************

Protingos mintys:

„Nugalėtojai pirma laimi, paskui eina į karą, tuo tarpu pralaimėjusieji pirma eina į karą, o tik tada siekia nugalėti“ (Sun Tzu)

******************

Astrologinė prognozė sausio 31-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Būsite linkę elgtis neapdairiai. Nesistenkite perauklėti kitų žmonių, nes tai ne tik nepavyks, bet gali suardyti jūsų tarpusavio santykius. Daugiau dėmesio skirkite higienai, sveikatai ir įvaizdžiui.

JAUTIS. Būti aktyvius jus skatins intriguojami pasiūlymai, išaugęs priešingos lyties dėmesys. Galite patirti gilius jausmus. Visgi rizikinga veltis į lengvabūdiškas avantiūras, vaikytis abejotinų nuotykių. Saugokite nuo pavojų ir vaikus.

DVYNIAI. Pasverkite informaciją, kurią gaunate ar ketinate pateikti, nes ji gali būti netiksli. Pasistenkite elgtis kuo santūriau, nedaryti neapgalvotų ar lemtingų žingsnių, kurie gali pakenkti šeiminio gyvenimo darnai.

VĖŽYS. Dangaus įtakos sąlygos neįprastų emocijų antplūdį ir šiokią tokią minčių painiavą. Norėsis daug judėti, darbuotis arba malti liežuviu. Galite susipykti su artimu žmogumi. Stenkitės suvokti savo ir dominančio asmens jausmus, elgesio motyvus.

LIŪTAS. Galimi nenumatyti rūpesčiai, nuostoliai. Kažkokie sumanymai gali pakibti ant plauko. O galbūt elgsitės draugiškai, būsite dosnūs, tačiau kiti to neįvertins ir nuvils. Saugokitės agresijos, traumų, gaisro.

MERGELĖ. Jums ši diena gali būti nelengva, ypač jei ką tik susipykote su artimu žmogumi, išprovokavote nesusipratimą ar skandalą. Nemaža ir traumų grėsmė.

SVARSTYKLĖS. Šiandien būsite kupini nerimo, vidinės įtampos ir nekokių nuojautų. Stenkitės nesiprogramuoti negatyviems dalykams. Atsipalaiduoti padės šviesios mintys, joga, meninė veikla. Atsargiai kelyje.

SKORPIONAS. Ne visi šiandieniniai kontaktai jus džiugins ir bus naudingi. Atvirkščiai, kažkas gali pridaryti žalos ar net sukelti gilių vidinių išgyvenimų. Nepalanku pirkti, skolinti(s) brangių daiktų.

ŠAULYS. Noromis nenoromis teks imtis nelengvų darbų. Galbūt kažko nespėjote atlikti laiku. Saugokitės traumų, infekcijų. Neviršykite greičio kelyje. Mandagiai elkitės su pareigūnais bei aplinkiniais.

OŽIARAGIS. Tikriausiai nerimausite dėl studijų, mokslinio darbo, ataskaitų, vaikų mokslų arba artimo žmogaus, esančio užsienyje. Jeigu atsipalaiduoti bandysite gausiai apsipirkinėdami, tai netrukus suksite galvą, kaip grąžinti kai kurias prekes.

VANDENIS. Regis, ši diena jums neleis maloniai atsipalaiduoti. Tikriausiai neišvengsite buitinių konfliktų dėl pinigų, išlaidų. Regis, tyčia ar netyčia lįsite į pavojus. Verčiau itin saugokitės traumų, ugnies.

ŽUVYS. Gali būti, kad jūsų veiksmai ar žodžiai piktins kai kuriuos asmenis. Derėtų su draugiškomis nuostatomis atsigręžti į tuos, kurie jums yra svarbūs, reikalingi. Saugokitės sukčių ir patys nesukčiaukite.

Geros dienos!

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder