Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.33, leidžiasi 16.25. Dienos ilgumas – 07.52.

Šiandien – penktoji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Ožiaragio ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Esame tokie neišmintingi, kad klaidžiojame po laikus, kurie mums visai nepriklauso, ir visiškai negalvojame apie tą vienintelį, kuris yra mūsų“ (B. Paskalis).

**************

Astrologinė prognozė sausio 17-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Šiandieną neblogai turėtų sektis su kūryba, labdara, socialiniais reikalais susijusi veikla. Gali atsirasti geradarys, linkęs padėti jums išsikapstyti iš keblios padėties. Visgi kiekvieną pasiūlymą vertinkite atidžiai, nes ši diena gana apgaulinga.

JAUTIS. Šiandien geriau suprasite kitus žmones, todėl sugebėsite susitarti dėl svarbių jums dalykų. Galbūt pajusite, kad kažkam reikalingas jūsų padrąsinantis žodis ar kitokia parama. Galite užmegzti įdomią pažintį.

DVYNIAI. Daugiausiai galvosite apie darbą, karjerą. Būsite linkę pasitikėti kitais, veikti išvien. Nusimato įtakingų asmenų palaikymas. Pasidomėkite, kokie motyvai už to slypi – galbūt jie jums nėra priimtini.

VĖŽYS. Tikėtini bendri reikalai su švietimo veikėjais ar užsieniečiais, kelionių, mokslo planai, jų aptarimas. Iš toli esančio žmogaus galite gauti žinią. Tikėtinos romantiškos fantazijos. Meilė, išradingumas, originalumas bus geriausi vaistai nuo visų negandų.

LIŪTAS. Būsite psichologiškai įžvalgūs. Kažkas iš draugų gali klausti jūsų patarimo arba prašyti paskolos. Nežaiskite jums neabejingo žmogaus jausmais ir lūkesčiais.

MERGELĖ. Galimos problemos, kurios turbūt tiesiogiai jūsų nepalies, tačiau vers nerimauti dėl kitų žmonių. Meilės prisipažinimus reikėtų sakyti tik tuo įsitikinus, o pažadus dalinti ypač atsakingai.

SVARSTYKLĖS. Būsite kūrybingi ir originalūs. Būkite dėmesingi aplinkiniams. Rūpinkitės ne tik išoriniu savo įvaizdžiu bei gerove, bet ir vidiniu pasauliu, sveikata.

SKORPIONAS. Šiandieną jums labai rūpės meilė, seksas. Būkite supratingi, atidūs tiems, kuriuos mylite. Turėkite omenyje, kad nedera primygtinai reikalauti iš jų dar didesnio dėmesio. Daugiau laiko skirkite bendravimui su vaikais.

ŠAULYS. Daugiau dėmesio pravartu skirti vaikams, artimiesiems. Pasistenkite, kad kuo mažiau įtampos būtų santykiuose su namiškiais, nes kur kas geriau jausitės, jeigu jus palaikys artimi žmonės. Būkite atsargesni, save ir kitus saugokite nuo traumų, nuostolių.

OŽIARAGIS. Informatyvi diena. Tikėkitės pokalbių, susirašinėjimų. Netrūks ir aistringų postringavimų, ir apkalbų. Gali atsinaujinti kai kurie ryšiai. Kita vertus, galite prisikurti nerealių iliuzijų, planų.

VANDENIS. Jums derėtų pasistengti, kad užsitikrintumėte finansinį stabilumą. Tačiau nuolat jausite nervinę įtampą, dirglumą, būsite impulsyvūs ar net ekscentriški. Atpalaiduotų jauki aplinka, gurmaniškas maistas.

ŽUVYS. Nors viskas gali atrodyti jauku, malonu, virš galvos tarsi tvyros keista grėsmė. Pasižymėsite ypatingu jautrumu. Jeigu nenorite pakliūti į nemalonę, viską darykite nuosekliai, apgalvotai, taktiškai bendraukite.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder