Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Savo vardadienius šiandien švenčia Algimanta, Algimantas, Algimantė, Algmina, Algminas, Eduardas, Evelina, Milvainas, Milvainė, Milvarda, Milvardas, Milvyda, Milvydas, Nerimanta, Nerimantas;

**************

Protingos mintys:

"Vulgarumo esmė - siekti sensacijos" (Dž. Raskinas).

***************

Astrologinė prognozė gegužės 26-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Būsite emociškai jautrūs ir lengvai pažeidžiami. Jumis gali mėginti manipuliuoti nekokią įtaką darantys asmenys. Arba per jūsų neatsargumą nukentės kitas žmogus. Kitiems bus sunku jus suprasti dėl aiškiai neišsakomo požiūrio, išsisukinėjimų.

JAUTIS. Iš kitų šiandien reikalausite daugiau dėmesio arba jūs būsite kažkam labai reikalingi. Galbūt mėginsite pasireikšti visuomeninės organizacijos veikloje, draugų kompanijoje. Be reikalo nersitės iš kailio, stengdamiesi visiems įtikti. Tai neįmanoma.

DVYNIAI. Jausite emocinę įtampą, trūks kantrybės. Verčiau neužsiimkite tuo, prie ko nelinksta širdis. Galimas nemalonus incidentas kelyje ar bendraujant. Būkite santūresni, nepraraskite savitvardos.

VĖŽYS. Galite sulaukti svečių iš toli arba leistis viešnagėn. Tikėtinas dalyvavimas įspūdingame renginyje. Įtakingam asmeniui galite sudaryti trumpalaikę draugiją, Saugokitės sukčių, neblaivių asmenų.

LIŪTAS. Šiandien jūsų vaizduotė iš esmės bus nukreipta į praktines sritis - pinigus, pirkinius, aplinkos pertvarkymą ar išsamų susitvarkymą, išmetant tai, kas nereikalinga. Gali tekti pakovoti už artimą žmogų arba už savo ar jo interesus.

MERGELĖ. Šiandieniai kontaktai bus kažkuo pamokantys. Galbūt tai kiek pakirs jūsų iliuzijas, įsitikinimus. Gali kilti įtampa santykiuose su partneriu. Jis arba jūs galite imti ieškotis abejotinų sąjungininkų.

SVARSTYKLĖS. Galima keista pažintis ar neįprastas užsiėmimas, renginys. Būkite sąžiningi sau ir kitiems. Nežadėkite to, ko negalėsite ištesėti. Pasisaugokite erkių ir kitų pavojingų gyvių bei gyvūnų.

SKORPIONAS. Labiau klausykite proto balso, o ne avantiūristiškai nusiteikusių pažįstamų vilionių. Jei linksminsitės, koketuosite, jauskite saiką. Gali nustebinti vaikų poelgiai arba artimo žmogaus iškelta scena. Labiau prižiūrėkite vaikus.

ŠAULYS. Stengsitės susidoroti su nemažu kiekiu buitinių problemų. Galbūt taip mėginsite pabėgti nuo nerimo, susijusio su artimu žmogumi. Į šeimos narių pareikštą kritiką reaguokite konstruktyviai, o ne pagiežingai.

OŽIARAGIS. Galite sulaukti keistų pasiūlymų, dviprasmiškų užuominų. Jei norite susipykti su giminaičiu ar draugu, paskolinkite pinigų ar vertingą daiktą. Trauks viešnagės, kelionės, bet nelėkite lyg galvą pametę.

VANDENIS. Pasistenkite šią dieną praleisti ramiai. Ką nors darydami su technika, pasidomėkite jos eksploatavimo taisyklėmis ir saugumo reikalavimais. Pasiskolintą daiktą itin saugokite, nes galite jį sugadinti, prarasti.

ŽUVYS. Regis, teks gerokai pasukti galvą, jei norite išspręsti susikomplikavusius reikalus, ryšius. Tačiau jei nesugebėsite darniai sutarti su savimi ir būti sąžiningi, prie kitų žmonių nė nesiartinkite.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder