Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Astrologinė prognozė lapkričio 11-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Šiandien jau galvosite ne apie pramogas, o apie darbus, pareigas. Galbūt kažko uoliai imsitės. Tokiu atveju vakare jausitės nusiplūkę ir paniurę. Rūpesčių gali sukelti senyvi žmonės.

JAUTIS. Tikriausiai daug bendrausite internetu su žmonėmis, kurie jums ypač rūpi. Jeigu reikia pasimokyti, nepalikite visko vakarui. Nors sugebėsite susikoncentruoti, laiko gali pritrūkti.

DVYNIAI. Galimas konfliktas tarp idealų ir realybės. Įsivaizduojamus dalykus priimsite kaip tikrovę. Vis dėlto kai kas šaunaus šiandien gali įvykti. Gali kilti pagunda veržtis į romantiškas avantiūras. Regis, piniginė dėl to tik suplonės.

VĖŽYS. Šiandien galite sulaukti didelio populiarumo. Seksis plėsti pažinčių ratą, užsitikrinti dominančių asmenų palankumą. Per dieną išeikvosite daug jėgų, tad vakaras gali nebebūti toks turiningas, kaip planuota.

LIŪTAS. Trokšite atsipalaidavimo, romantikos. Verčiau atsisakykite tų atsipalaidavimo būdų, kurie pakenktų jūsų vidinei pusiausvyrai ar stabiliems santykiams. Būsite neatsparūs svaigalų ir nekokybiško maisto žalingam poveikiui.

MERGELĖ. Tinkamas metas susitikti su simpatijomis, bičiuliais. Galbūt ne savo iniciatyva dalyvausite maloniame pasižmonėjime. Dėl to tikrai nesigailėsite. Daugiau geranoriško dėmesio skirkite vaikams.

SVARSTYKLĖS. Šiandien prioritetą skirsite šeimai. Nepagailėsite jėgų, laiko ir buitinei ruošai. Gali būti, kad daug dėmesio pareikalaus vyriausi šeimos nariai, ypač jei jie negaluoja.

SKORPIONAS. Šiandien noriai bendrausite su sutuoktiniu, kaimynais, giminaičiais. Regis, jūsų įžvalgos kitiems labai padės padaryti pasirinkimus, susidaryti nuomonę aktualiu klausimu ir t. t.

ŠAULYS. Diena bus maloni, jeigu daugiau laiko praleisite su artimais žmonėmis, drauge suruošite sau savaitgališką pramogą. Pravartu pagalvoti apie naujoves šeimos versle ar asmeniniame ūkyje.

OŽIARAGIS. Nors būsite emociškai pažeidžiami, jautrūs, aplinkiniams galite atrodyti rimti, tvirti, verti pasitikėjimo. Dėl įtampos ir persidirbimo vakare galite pasijusti nekaip.

VANDENIS. Problemų gali sukelti viešai išsakytos intymios mintys, atskleistos paslaptys. Vertėtų atsiriboti, atitrūkti nuo šurmulio. Meilės reikaluose viskas bus gerai, jeigu neieškosite kvailų nuotykių.

ŽUVYS. Jus domins viskas, kuo dabar gyvena, alsuoja aplinkiniai ir visuomenė. Norėsis pasidalinti savo sumanymais, mintimis su draugais, pažįstamais. Turbūt būsite kviečiami į renginius, svečius arba patys jų sulauksite.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder