Savaitės horoskopas rugsėjo 28–spalio 4 d.

Savaitės horoskopas rugsėjo 28–spalio 4 d.

Savaitės pradžioje sėkmė lydės atkakliuosius. Jie galės išspręsti bet kokį ginčytiną klausimą savo naudai.

Spalio 2 d. – pilnatis. Gali sustiprėti įtarumas. Neskubėkite apkaltinti savo antrosios pusės neištikimybe. Geriau iš pradžių viską išsiaiškinti.

AVINAS

(03 21–04 20)

Būsite pasiruošę tiesiog kalnus nuversti, tačiau žvaigždės pataria nepersistengti, nes priešingu atveju jūsų entuziazmas labai greitai perdegs. Kad taip nenutiktų, užsibrėžkite nedidelius tikslus, kuriuos galėsite įgyvendinti be jokių keblumų ar didelių pastangų. Kuo mažiau jėgų iššvaistysite, tuo greičiau galėsite pasiekti užsibrėžtą tikslą, taigi, būkite apdairūs, ir skubėkite palengva. Namuose gali kilti nesutarimų dėl buitinių problemų, tačiau būkite pakantūs, ir kivirčai praeis be didesnių pasekmių.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Gali atrodyti, kad visa atsakomybė ir visų darbų atlikimas griūna tik ant jūsų pečių, tačiau taip nutiks tik todėl, kad patys apsiimsite daugiau veiklos, nei galite aprėpti. Žvaigždės pataria sudaryti svarbiausių darbų sąrašą ir laikytis jų eiliškumo. Jei pasirodys, kad tam tikrų tikslų įgyvendinimas reikalauja pernelyg daug pastangų, gali būti, kad paprasčiausiai einate netinkama linkme, todėl prireiks iš naujo sudėlioti prioritetus.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Jūsų laukia gana įtemptas metas, todėl svarbu ieškoti būdų, kurie padėtų jums atsipalaiduoti. Nors darbai nebus atliekami taip sklandžiai, kaip galbūt norėtųsi, atminkite, kad gyvenimas – ne vien tik jūsų profesinė sritis. Šiuo laikotarpiu žvaigždės pataria susirūpinti savo sveikata: net ir menkiausi negalavimai gali išsivystyti į rimtą ligą, todėl svarbu tam kuo greičiau užkirsti kelią.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Būsite romantiškai nusiteikę ir tiesiog skrajosite padebesiais, todėl gali būti sudėtinga atlikti tam tikras įprastas užduotis. Šiuo laikotarpiu galimos naujos pažintys ir malonūs atsitiktinumai, tačiau profesinėje srityje teks susidurti su tam tikrais sunkumais. Žvaigždės pataria nepriimti skubotų sprendimų, neplanuoti svarbių susitikimų ir nepasirašinėti sutarčių. Būsite labai išsiblaškę, todėl galite privelti klaidų ar pasielgti pernelyg neapdairiai.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Gera žinia yra tai, kad rasite būdų, kaip įgyvendinti savo svajones, tačiau šiek tiek paplušėti tikrai reikės. Nelaukite, kol kiti reikalingus darbus atliks už jus, nes visa tai gali užtrukti gerokai ilgiau, nei norėtumėte. Gali būti, kad neturėsite laiko net atsikvėpti, tačiau tai tebus laikinas etapas: dabar pasistenkite daryti viską, kas galėtų užtikrinti jūsų gerovę, ir labai greitai galėsite pasimėgauti tikrai kokybišku poilsiu.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Turėsite galimybę pagerinti santykius su savo antrąja puse, todėl žvaigždės pataria nepraleisti šio šanso. Romantiška išvyka ar savaitgalis tik dviese tikrai padės praskaidrinti rutiną, todėl pasitelkite savo organizacinius sugebėjimus ir kartu nuveikite ką nors smagaus. Jei dar nesate įsipareigoję, turėsite progų užmegzti tikrai įdomias pažintis, iš kurių gali išsirutulioti ir kai kas daugiau. Dažniau apsidairykite aplink – gali būti, kad kažkas jau kurį laiką laukia jūsų dėmesio.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Ne viskas auksas, kas auksu žiba. Galite sulaukti pasiūlymo, kurie iš pirmo žvilgsnio atrodys labai patrauklūs, tačiau vėliau paaiškės, kad be reikalo tuo susigundėte. Prieš priimdami bet kokius sprendimus pirmiausia gerai pagalvokite, ar jie jums bus tikrai naudingi. Žvaigždės pataria pasitarti su savo draugais ar šeimos nariais – iš šalies situacija gali atrodyti visiškai kitokia nei jums patiems.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Norėsite šiek tiek atsikvėpti, tačiau to dar reikės šiek tiek palaukti. Šiuo laikotarpiu susidursite su gana sudėtingomis užduotimis, kurias įveikę jausitės tarsi kalnus nuvertę. Nors gali atrodyti, kad jums patikėtų užduočių atlikimas – tarsi Sizifo darbas, tuomet, jei įdėsite pakankamai daug pastangų, žvaigždės jums už tai tikrai atlygins. Jau labai greitai žvaigždės jums žada tikrai didelę sėkmę, tačiau jos sulauks tik patys darbščiausi.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Norėsite nuo visko atsiriboti ir išvykti į negyvenamą salą. Galbūt plano įgyvendinimas ir nebus toks dramatiškas, tačiau tuomet, jei pajusite jėgų trūkumą, tikrai galėsite imtis atostogų planavimo. Tam dabar bus itin palankus laikotarpis, tad nesikankinkite, jei darbai pasirodys pernelyg slegiantys – atostogų prašymą pateiksite vos per kelias minutes, o poilsio nauda bus tiesiog nepamatuojama.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Judėsite į priekį. Nors visai neseniai nuotaiką temdė pesimistinės mintys, dabar jau galėsite pastebėti prašviesėjimą. Pasimėgaukite nedideliais malonumais, kurie yra tikrai svarbi kasdienybės dalis. Nepamirškite, kad užplūdus liūdesiui visada galite pasikalbėti su savo artimaisiais, kurie ne tik išklausys, bet ir duos naudingų patarimų, o prireikus išties pagalbos ranką. Jei matysite, kad darbai einasi ne taip sklandžiai, kaip esate numatę, nesidrovėkite prašyti pagalbos.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Gali tekti priimti rimtus sprendimus, kurie turės didelį poveikį jūsų netolimai ateičiai. Nors juos priimdami norėsite kuo geriau viską apgalvoti, žvaigždės pataria nedelsti ir pasistengti, kad nepraleistumėte savo šanso. Šiuo laikotarpiu netrūks įvairių patrauklių pasiūlymų, tačiau jie turės savo „galiojimo terminą“ – jei delsite galvodami, kaip vertėtų pasielgti, tikėtina, kad nieko nepešite.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Veiklos, kuria norėsite užsiimti, tikrai netrūks, ir tai nebūtinai bus susiję su darbu. Vis dėlto tai gali turėti neigiamą poveikį jūsų finansinei situacijai: darbe būsite gana išsiblaškę, tad ir klaidos bus neišvengiamos. Pasistenkite susiimti ir darbo metu visą savo dėmesį sutelkite tik į vieną veiklą. Jei per daug blaškysitės, tai neliks nepastebėta ir galite užsitraukti viršininko nemalonę.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder