Savaitės horoskopas (rugpjūčio 10–16 d.)

Savaitės horoskopas (rugpjūčio 10–16 d.)

Dylančio Mėnulio savaitė. Šiomis dienomis jus gali ištikti įvairios nesėkmės ir nemalonumai, tačiau jūsų užduotis – bet kokia kaina išsaugoti gerą nuotaką ir optimizmą.

Būtent nuo jūsų nusiteikimo priklausys, kaip prabėgs šios savaitės dienos.

AVINAS

(03 21–04 20)

Bendravimas su aplinkiniais žmonėmis gali būti gana sudėtingas, todėl norėsite nuo visko atsiriboti ir tiesiog pasimėgauti buvimu gamtoje. Tai įgyvendinti nebus taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, todėl klausykitės savo vidinio balso ir elkitės taip, kaip jums atrodo geriausia. Tikėtina, kad pabuvę vien tik su savo mintimis į viską imsite žvelgti visai kitomis akimis, todėl santykiai su jus supančiais žmonėmis taps kur kas geresni.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Darbų netrūks, tačiau žvaigždės pataria šiek tiek laiko skirti nedideliems malonumams, kurie padės pagyvinti nusistovėjusią rutiną. Jei jau seniai neturėjote progų užsiimti mėgstama veikla, dabar tikrai turėsite šansų tai ištaisyti. Kokybiškas poilsis jums bus tikrai į naudą – darbai eisis kur kas sklandžiau, o santykiai su artimaisiais taps kur kas geresni.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Jūsų laukia linksmybės. Žvaigždės žada malonius netikėtumus, kurie tikrai nuskaidrins kasdienybę ir leis į pasaulį pažvelgti visai naujomis spalvomis. Net ir tuomet, jei atrodys, kad darbai niekaip nesibaigia, skirkite šiek tiek laiko poilsiui, ir tai tikrai padės įsikrauti daugiau energijos. Galite sulaukti tikrai įdomių pasiūlymų smagiai praleisti vakarą ar savaitgalį, todėl pasinaudokite jums suteiktomis galimybėmis.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Gali užplūsti gana negatyvios mintys, tačiau tik nuo jūsų priklausys, kaip su tuo susidorosite. Turėsite galimybių pradėti naują veiklą, tačiau jus gali sustabdyti baimė ir nežinomybė. Žvaigždės bus palankios tik tiems, kurie neišsigąs naujų iššūkių ir stengsis judėti į priekį. Jei rinksitės kiurksojimą ant sofos, greitu metu teigiamų pokyčių tikrai neverta tikėtis. Jei būsite drąsūs ir savimi pasitikintys, jau labai greitai galėsite džiaugtis puikiais rezultatais.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Atrodys, kad visi tik ir bando išvesti jus iš kantrybės, tačiau labai pasistengę tikrai galite išlikti stiprūs ir nepalaužiami. Jei atrodys, kad paprasčiausiai visko per daug susikaupė, tiesiog atsiribokite nuo kasdienių darbų ir šiek tiek laiko skirkite savo mėgstamai veiklai. Atminkite, kad rytas visada protingesnis už vakarą, todėl nepriimkite skubotų sprendimų – tam sulauksite tikrai palankesnio laikotarpio.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Atėjo metas daugiau laiko skirti savo šeimai. Kurį laiką buvote tiesiog pasinėrę į darbus, todėl jūsų artimieji jau pasigedo kokybiško laiko kartu. Kad ir kiek daug darbų turėtumėte, pasistenkite šiek tiek nuo jų atsitraukti ir suplanuokite trumpą išvyką ar šeimos vakarienę už namų ribų. Net ir pora valandų, kurias praleisite kartu, gali sustiprinti tarpusavio ryšį, todėl pasinaudokite šia galimybe.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Būsite pasiryžę viską keisti iš pagrindų, tačiau užsidegimas gali labai greitai priblėsti. Jei esate numatę tikrai didelių planų, nenorėkite, kad jų įgyvendinimas pavyktų čia ir dabar. Jei matysite, kad pasiekti tikslą nėra taip paprasta, kaip galėjo pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, numatykite trumpus žingsnelius ir nepamirškite pasidžiaugti savo nedidelėmis pergalėmis – jos taip pat labai svarbios.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Jūsų laukia džiaugsmingas laikotarpis. Nors visai neseniai atrodė, kad iš esamos padėties nėra jokios išeities, dabar viskas atrodys kitaip. Tikėtina, kad rasite naujų pajamų šaltinių, kurie padės įgyvendinti nedideles svajones bei leis drąsiau planuoti ateitį. Nors esate pratę viską vertinti labai realistiškai, nebijokite svajoti – juk kartais svajonės ima ir išsipildo.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Būsite labai darbingi ir nusiteikę tiesiog kalnus nuversti. Atrodys, kad viskas, ko tik nusprendžiate imtis, einasi tarsi iš pypkės, todėl šis laikotarpis bus itin palankus pabaigti seniau pradėtus darbus. Draugams ar kolegoms gali prireikti jūsų pagalbos: tikėtina, kad išspręsti tam tikrą situaciją galėsite tik jūs, todėl neatsisakykite jiems padėti. Gali būti, kad greitu metu pagalbos prireiks ir jums patiems, todėl būkite geranoriški.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Plauksite pasroviui: atrodys, kad jūsų gyvenime paprasčiausiai nieko nevyksta, tačiau tai leis šiek tiek atsipūsti. Darbinėje veikloje jokių pokyčių nematyti: tikėtina, kad ir toliau darbuositės toje pačioje pozicijoje, todėl naujų iššūkių nebus. Santykiuose su antrąja puse galėsite mėgautis ramybe: kurį laiką nuotaiką temdė smulkūs nesutarimai, tačiau dabar juos nesunkiai užglaistysite ir galėsite tiesiog mėgautis buvimu kartu.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Turėsite galimybių išbandyti tokią veiklą, apie kurią anksčiau nė nesusimąstėte. Tai tikrai džiugins ir vers judėti į priekį, tad jūsų kasdienybė taps gerokai spalvingesnė. Santykiuose su antrąja puse galite sulaukti tikrai malonių staigmenų, tačiau nepamirškite, kad jūsų antroji pusė visuomet laukia dėmesio bei šiltų žodžių: kad ir kokie būtumėte užsiėmę, pasistenkite nudžiuginti savo artimą žmogų.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Ne viskas eisis pagal planą, ir tai tikrai liūdins, tačiau pasistenkite ir tokioje situacijoje įžvelgti šviesiąją pusę: įvairūs netikėtumai neretai būna tikrai naudingi, todėl ir tuomet, jei atrodys, kad viskas nesiseka, labai greitai gali paaiškėti, kad visa tai buvo tik į naudą. Darbinėje veikloje galimi smulkūs nesutarimai, tačiau dėl jų tikrai neverta nuogąstauti – viskas išsispręs net ir be jūsų pastangų.

Horoskopai.patarimupasaulis.lt

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder