Savaitės horoskopas (liepos 13–19 d.)

Savaitės horoskopas (liepos 13–19 d.)

Ši liepos savaitė bus palanki bet kokiam bendradarbiavimui. Kooperuokitės su savo draugais ir artimaisiais ir kartu siekite rezultatų, įgyvendinkite svajones, kurkite ir ilsėkitės.

Pasiekti kokių nors ryškių laimėjimų individualiai bus labai sunku.

AVINAS

(03 21–04 20)

Visas savo jėgas skirsite darbui, todėl labai greitai galėsite tikėtis tikrai puikių rezultatų. Jei kurį laiką nesėkmingai stengėtės užbaigti seniau pradėtus projektus, dabar tai padaryti tikrai nebus pernelyg sudėtinga. Greitu metu turėsite galimybę šiek tiek atsipūsti, tad tuomet, jei jau kurį laiką pasvajojate apie atostogas, dabar jau galite pradėti jas planuoti.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Norėsite, kad viskas klostytųsi tarsi savaime, tačiau tikslams įgyvendinti gali prireikti gana nemažų pastangų. Jei kurį laiką atidėliojote tam tikrų darbų atlikimą, dabar vertėtų susigriebti ir imtis atitinkamų veiksmų. Šiuo laikotarpiu galite jausti jėgų trūkumą, todėl pravartu susiplanuoti bent trumpą išvyką, kurios metu pailsėsite ir grįšite kupini energijos.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Pagaliau turėsite galimybę skirti laiko vien tik sau. Pastaruoju metu daug dėmesio skyrėte darbui ir savo artimųjų gerovei užtikrinti, tačiau dabar atėjo laikas pasirūpinti savimi. Net ir tuomet, jei atrodys, kad darbai niekaip nesibaigia, pasistenkite nuo jų atsiriboti ir šiek tiek pailsėti. Progų palepinti save tikrai netrūks, todėl pasistenkite jomis pasinaudoti.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Galite netikėtai sulaukti svečių, ir tai nebūtinai džiugins. Nors ir nuogąstausite, kad tai jums neleis pabaigti pradėtų darbų, tačiau tikrai nusipelnėte šiek tiek poilsio. Pasistenkite į susiklosčiusią situaciją reaguoti kiek įmanoma ramiau, pasvarstykite, kokie jūsų darbai gali palaukti ir kuriuos jų turite atlikti tuojau pat. Galite maloniai nustebti, kad suderinti darbą ir laisvalaikį yra paprasčiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio, todėl nesibaiminkite, jei ne viskas eisis pagal planą.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Jūsų laukia malonūs susitikimai: gali būti, kad atnaujinsite ryšius su seniai matytais draugais arba turėsite galimybių užmegzti naujas pažintis. Nors įvairių darbų tikrai nestigs, šiek tiek laiko tikrai galėsite skirti savo mėgstamai veiklai. Neatsisakykite progų susitikti su bičiuliais, išeiti pasilinksminti ar pasimėgauti kultūrine veikla: net ir tuomet, jei atrodys, kad jūsų laukia neatidėliotini darbai, šiek tiek malonaus poilsio tikrai bus į naudą.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Šiuo laikotarpiu žvaigždės jums žada tikrai malonius įspūdžius, todėl nepraleiskite progų suplanuoti išvyką, apsilankyti teatre ar muziejuje. Būsite kaip niekad smalsūs: jus domins net ir tokia veikla, apie kurią anksčiau net nesusimąstėte, todėl kursite ateities planus ir svarstysite apie naujų idėjų įgyvendinimą. Vis dėlto pernelyg greitas užsidegimas gali labai greitai nuslopti, todėl pasistenkite neperdegti.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Būsite kaip niekad energingi, todėl įstengsite nuveikti kur kas daugiau, nei esate įpratę. Žvaigždės žada itin palankų metą sportininkams, kurie galės tikėtis iš tiesų puikių rezultatų. Jei ilgą laiką atidėliojote tam tikrų darbų užbaigimą, dabar pats laikas susiimti ir atlikti tuos darbus, kuriuos jau senokai atidėliojate. Jei projektų užbaigimas ir vėl bus atidedamas neribotam laikui, vėliau gali tekti susidurti su rimtomis kliūtimis.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Gali tekti priimti rimtus sprendimus, kurie turės didelį poveikį jūsų netolimai ateičiai. Nors juos priimdami norėsite kuo geriau viską apgalvoti, žvaigždės pataria nedelsti ir pasistengti, kad nepraleistumėte savo šanso. Šiuo laikotarpiu netrūks įvairių patrauklių pasiūlymų, tačiau jie turės savo „galiojimo terminą“ – jei delsite galvodami, kaip vertėtų pasielgti, tikėtina, kad nieko nepešite.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Jūsų laukia darbingas metas, tačiau tikrai nėra jokio reikalo dėl to nerimauti. Būsite kur kas darbingesni nei įprastai, todėl galėsite tiesiog kalnus nuversti. Jei turite neužbaigtų darbų, žvaigždės pataria jų neatidėlioti ir imtis ryžtingų veiksmų. Net ir tuomet, jei tam tikros užduotys kurį laiką atrodė paprasčiausiai neįveikiamos, dabar turėsite galimybę su jomis susidoroti be jokių pastangų. Jei tam tikrų darbų atlikimas pareikalaus kur kas daugiau pastangų, nei esate numatę, nebijokite prašyti pagalbos – aplinkiniai asmenys bus nusiteikę geranoriškai.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Jausitės mylimi ir naudingi: šiuo laikotarpiu netrūks progų padėti kitiems ir už tai bus tinkamai atsidėkota. Net ir tada, jei atrodys, kad nieko nebespėjate, pasistenkite pakankamai dėmesio skirti savo šeimos nariams ir artimiausiems draugams. Žvaigždės pataria kuo mažiau laiko praleisti namuose – galbūt jau seniai nebuvote teatre ar muziejuje? Dabar tikrai turėsite progų šiek tiek pasilepinti, todėl pasinaudokite tokiomis galimybėmis.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Galite pajusti energijos trūkumą, todėl pagalvokite, kas jums padėtų įgauti daugiau jėgų. Galbūt seniai atostogavote ar vis nerasdavote laiko savo mėgstamai veiklai? Dabar bus tikrai palankus metas tai ištaisyti, todėl šiek tiek atsitraukite nuo darbų ir pasimėgaukite mėgstamais užsiėmimais. Taip pat žvaigždės pataria daugiau dėmesio skirti savo šeimos nariams: išeikite kartu pavakarieniauti, pradėkite planuoti bendras atostogas ar tiesiog kartu pažiūrėkite linksmą filmą.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Atrodys, kad likimo siunčiami išbandymai niekaip nepasibaigia, todėl norėsite tiesiog susisukti į antklodę ir pasislėpti nuo jus supančio pasaulio. Vis dėlto šiuo laikotarpiu žvaigždės jums pataria elgtis priešingai: kuo labiau nieko nenorėsite, tuo labiau stenkitės dažniau išeiti į žmones, imtis naujų idėjų įgyvendinimo ir t. t. Nors kasdienybėje gali tekti susidurti su įvairiomis kliūtimis, jas įveikę jausitės kur kas labiau patenkinti savimi.

Horoskopai.patarimupasaulis.lt

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder