Savaitės horoskopas lapkričio 23–29 d.

Savaitės horoskopas lapkričio 23–29 d.

Priešpilnio mėnulio savaitė. Šią savaitę dalykiniai pasitarimai, susirašinėjimai gali atverti naujus horizontus. Pasistenkite nesijaudinti dėl menkniekių.

izinis darbas ir sportas padės atkurti dvasinę pusiausvyrą ir papildyti energijos atsargas. Galima tikėtis artimųjų, draugų ir bendraminčių palaikymo ir pagalbos.

AVINAS

(03 21–04 20)

Galimi smulkūs nesusipratimai darbe, kurie gadins nuotaiką ir neleis atsipalaiduoti, tačiau tuomet, jei pasistengsite susikaupti, tikrai rasite išeitį, kaip visa tai užglaistyti. Šiuo laikotarpiu būsite šiek tiek išsiblaškę, tačiau žvaigždės pataria neskrajoti padebesiais ir susitelkti tik į savo pagrindinę veiklą. Greitu metu galėsite tikėtis kur kas sėkmingesnio laikotarpio, todėl per daug nesisielokite, jei ne viskas vyks taip, kaip jums norėtųsi.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Jei tiesiog plauksite pasroviui, galite nepastebėti žvaigždžių siunčiamų galimybių, kurių šiuo metu tikrai netrūks. Jei būsite pakankamai ryžtingi ir atkakliai sieksite savo tikslų, labai greitai galėsite tikėtis ne tik finansinės situacijos pagerėjimo, bet ir didesnio pasitenkinimo savo darbine veikla. Asmeniniame gyvenime šiuo laikotarpiu jokių pokyčių nenusimato, tačiau žvaigždės pataria daugiau laiko skirti savo mylimiausiems žmonėms.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Ne viskas eisis pagal planą, ir tai liūdins, tačiau pasistenkite ir tokioje situacijoje įžvelgti šviesiąją pusę: netikėtumai neretai būna naudingi, todėl ir tuomet, jei atrodys, kad viskas nesiseka, labai greitai gali paaiškėti, kad visa tai buvo tik į naudą. Darbinėje veikloje galimi smulkūs nesutarimai, tačiau dėl jų neverta nuogąstauti – viskas išsispręs net ir be jūsų pastangų.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Būsite lengvai išmušami iš vėžių: atrodys, kad ir mažiausia smulkmena sukelia didžiulį erzelį. Žvaigždės pataria į viską žvelgti kiek paprasčiau ir nesijaudinti, jei ko nors nepavyksta pakeisti. Ieškokite būdų, kurie jums padėtų nusiraminti ir atsipalaiduoti, pasimėgaukite mėgstama veikla – visa tai padės jums užsiauginti storesnį kiautą išoriniams dirgikliams.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Nors atrodys, kad ne viskas einasi pagal planą, tikrai neverta dėl to nerimauti. Vėliau gali pasirodyti, kad viskas buvo tik į naudą, todėl nereikėtų sielotis, jei įvykiai pakryps nenumatyta linkme. Žvaigždės pataria šiuo laikotarpiu nieko neplanuoti: net ir kruopščiai apgalvoti planai paprasčiausiai gali būti pernelyg sunkiai įgyvendinami. Plaukite pasroviui ir jus gyvenimo srovė nuneš būtent ten, kur ir turėtumėte būti.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Palankus metas susitaikyti. Žvaigždės pataria pamiršti savo išdidumą: jei kurį laiką vis pasvarstote, kaip būtų gerai pamiršti nesutarimus, dabar atėjo metas žengti pirmąjį žingsnį. Atsiprašyti nėra taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti, o atleidimo galia bus dar didesnė, nei manote. Šiuo laikotarpiu nesivelkite į intrigas ir pagalvokite, ką galėtumėte padaryti, kad pasaulis taptų gražesnis.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Atrodys, kad stovite vienoje vietoje, todėl norėsite imtis naujų idėjų įgyvendinimo. Tam laikotarpis bus iš tiesų palankus, todėl žvaigždės pataria nesnausti ir išnaudoti visas galimybes. Net ir tada, jei atrodys, kad tam tikrų tikslų įgyvendinimas bus pernelyg sudėtingas ar paprasčiausiai neįmanomas, nenuleiskite rankų ir judėkite pirmyn. Žvaigždės pataria šiuo laikotarpiu nesiskolinti ir neskolinti pinigų, nes jų grąžinimas gali būti pernelyg keblus.

 

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Šiuo laikotarpiu vertėtų vengti planavimo, nes ne viskas gali klostytis būtent taip, kaip norėtųsi. Nors netikėtumai gali erzinti ir mažinti motyvaciją, labai greitai už jūsų pastangas bus tinkamai atsidėkota. Jei draugams ar giminaičiams prireiktų jūsų pagalbos, pasistenkite jiems padėti – net ir tuomet, jei neturėsite pakankamai laiko. Turėsite šansų išpildyti nedideles artimųjų svajones, todėl pasinaudokite likimo siunčiamomis progomis.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Atrodys, kad likimo siunčiami išbandymai niekaip nepasibaigia, todėl norėsite tiesiog susisukti į antklodę ir pasislėpti nuo jus supančio pasaulio. Vis dėlto šiuo laikotarpiu žvaigždės jums pataria elgtis priešingai: kuo labiau nieko nenorėsite, tuo labiau stenkitės būti veikloje, imtis naujų idėjų įgyvendinimo ir t. t. Nors kasdienybėje gali tekti susidurti su įvairiomis kliūtimis,  jas įveikę jausitės kur kas labiau patenkinti savimi.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Nors jūsų pečius slėgs gausybė problemų, jų sprendimas gali būti gerokai paprastesnis, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Viskas yra jūsų rankose: jei tikslų įgyvendinimui skirsite pakankamai daug laiko ir pastangų, labai greitai galėsite džiaugtis kur kas malonesne kasdienybe. Šiuo laikotarpiu galite nerasti pakankamai laiko kokybiškam poilsiui, tačiau tuomet, jei pasiraitosite rankoves ir šiek tiek paplušėsite, turėsite galimybę užsiimti mėgstama veikla.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Džiugins maži kasdieniai dalykai, ir jums bus sunku paaiškinti, kokia yra pagrindinė pakilios nuotaikos priežastis. Atrodys, kad aplinkiniai žmonės tapo kur kas pozityvesni, nei buvo anksčiau, o įvairių darbų atlikimas eisis tarsi iš pypkės. Žvaigždės pataria pasimėgauti šiuo laikotarpiu ir per daug savęs nevarginti apsikraunant naujais darbais – nors energijos tikrai nestokosite, nepamirškite ir šiek tiek pailsėti.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Jus maloniai nustebins kitų asmenų geranoriškumas: gali būti, kad šiuo laikotarpiu jums teks ieškoti pagalbos, tačiau tai tikrai nepareikalaus pernelyg didelių pastangų. Jei tam tikrų darbų atlikimas pareikalaus kur kas daugiau pastangų, nei tikėjotės, drąsiai kreipkitės į savo kolegas – kartu nuveiksite kur kas daugiau.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder