Horoskopai rugsėjo 8-ajai, ketvirtadieniui

Savaitės horoskopas (kovo 8–14 d.)

Šią savaitę geriau neperkrauti savęs darbu. Jei tik įmanoma, atsisakykite sunkių projektų, daugiau ilsėkitės ir saugokite savo psichiką.

Kovo 13 d. – jaunatis. Savaitgalį bus naudinga plėsti savo bendravimo ratą, įgyti naujų žinių.

AVINAS

(03 21–04 20)

Džiugins santykiai su artimaisiais. Dabar šeimos narių palaikymas jums bus svarbus kaip niekada anksčiau: gali prireikti jų patarimo ar tiesiog palaiminimo. Nors šiuo metu gali atrodyti, kad asmeninių tikslų siekimas reikalauja pernelyg didelių pastangų, visgi tuomet, jei būsite pakankamai ryžtingi, labai greitai galėsite tikėtis tikrai puikių rezultatų. Jei pajusite jėgų trūkumą, žvaigždės pataria to neignoruoti ir pakankamai dėmesio skirti kokybiškam poilsiui, kuris jums bus tik į naudą.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Žvaigždės pataria labiau pasikliauti savo jėgomis. Tikėtina, kad pakliūsite į gana nemalonią situaciją, tačiau tik nuo jūsų pačių priklausys, kaip į tai pažvelgsite. Labai greitai iš to galėsite tik pasijuokti, todėl per daug nesisielokite, jei ne viskas vyksta pagal iš anksto numatytą planą. Jei abejojate, ar einate tinkamu keliu, visada galite prašyti draugų ar giminaičių patarimo: jie į viską galės pažvelgti objektyviai, todėl priimti tam tikrus sprendimus bus gerokai paprasčiau.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Galite tikėtis atlygio už nuveiktus darbus. Nors kurį laiką atrodė, kad jūsų pastangos nėra tinkamai įvertinamos, dabar viskas pakryps į gerąją pusę. Darbo vaisiai bus tikrai saldūs, todėl galiausiai galėsite konstatuoti, kad tikrai buvo verta šiek tiek paplušėti. Žvaigždės žada, kad labai greitai galėsite džiaugtis pagerėjusia finansine padėtimi, tačiau kol kas vertėtų daugiau dėmesio skirti pinigų taupymo efektyvumui didinti.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Būsite kupini entuziazmo, todėl kasdieniai darbai eisis kaip niekad sklandžiai. Tikėtina, kad prarasite saiko jausmą, ir norėsite prisiimti dar daugiau atsakomybių, tačiau žvaigždės pataria būti atsargiems ir nepersistengti: jei susitelksite vien tik į darbą, galite labai greitai perdegti. Vertėtų nepamiršti, kad jūsų artimieji taip pat nori  jūsų dėmesio, todėl pasistenkite jų nenuvilti.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Turėsite galimybę imtis naujos veiklos, todėl įvertinkite, ar tikrai norite tuo pasinaudoti. Nors dar neištirti horizontai visada vilioja, tačiau reikėtų įvertinti, kad nauja veikla visada reikalauja papildomo laiko. Turėtumėte gerai pagalvoti, ar šiuo metu galite sau tą leisti, ir ar dėl to nenukentės kita jūsų vykdoma veikla. Jei bus sunku apsispręsti, visada galite prašyti patarimo: aplinkiniai žmonės tikrai bus nusiteikę jums padėti.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Galite tikėtis permainų asmeniniame gyvenime, kurios tikrai paglostys širdį. Neįsipareigoję ženklo atstovai galės tikėtis malonių pažinčių, o turintys antrąją pusę – netikėtos staigmenos. Nors būsite nusiteikę daugiau laiko praleisti vienumoje, tačiau nepamirškite, kad šiuo metu kažkas desperatiškai siekia jūsų dėmesio. Profesinėje veikloje taip pat galimos nedidelės permainos, kurios padės palypėti karjeros laiptais.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Visos įdėtos pastangos pagaliau atsipirks. Nors kurį laiką atrodė, kad ne viskas einasi pagal planą, tačiau dabar galėsite mėgautis tikrai saldžiais darbo vaisiais. Turėtumėte atsiminti, kad niekas nenutinka šiaip sau: sunkumai mus tik dar labiau užgrūdina ir verčia judėti į priekį. Jei kiltų dvejonių, ar einate tinkamu keliu, žvaigždės pataria šiek tiek atsikvėpti: pailsėję tikrai rasite atsakymus į visus kankinusius klausimus.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Sėkmė šypsosis meno pasaulio atstovams: būsite kaip niekad kūrybingi ir nestokosite energijos įgyvendinant naujus sumanymus. Nors gali atrodyti, kad jus apėmė kūrybinės kančios, tačiau rezultatai tikrai džiugins. Žvaigždės žada, kad pagaliau sulauksite tinkamo įvertinimo – tai tikrai paglostys jūsų savimeilę.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Žvaigždės pataria daugiau dėmesio skirti savo šeimos nariams. Kurį laiką buvote labai užsiėmę, todėl artimiausi žmonės jautėsi taip, tarsi būtų antrame plane. Dabar turėsite galimybę visa tai ištaisyti: darbai eisis sklandžiai, todėl turėsite daugiau laiko, kurį galėsite skirti savo reikmėms. Pasistenkite, kad su šeima leidžiamas laikas būtų išnaudojamas kiek įmanoma efektyviau: net ir turėdami dvi laisvas valandas tikrai galėsite nuveikti kažką smagaus.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Jei jūsų veikla susijusi su kūryba, šiuo laikotarpiu galite sulaukti netikėtos sėkmės. Džiugins ir tai, kad šioje situacijoje sulauksite itin stipraus artimų žmonių palaikymo, todėl įgysite dar daugiau pasitikėjimo savimi. Kitų profesijų atstovams taip pat žadamas palankus metas: tikėtina, kad turėsite galimybių susikurti tikrai gerą reputaciją, sulauksite patrauklių pasiūlymų bendradarbiauti ar net pasirašysite svarbias sutartis.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Norėsite, kad viskas eitųsi kur kas sklandžiau, ir tam prireiktų gerokai mažiau pastangų, tačiau šiuo laikotarpiu tai gali būti tiesiog neįmanoma. Žvaigždės pataria būti kantresniems: jau labai greitai galėsite džiaugtis kur kas palankesniu laikotarpiu. Jei priimant sprendimus kiltų tam tikrų dvejonių, nebijokite prašyti patarimo: atminkite, kad dvi galvos visada geriau už vieną.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Mažiau kalbų, daugiau darbų. Norėsite pasakoti apie savo ateities planus, tačiau taip elgdamiesi smarkiai rizikuojate greitai prarasti entuziazmą. Reikėtų atsiminti posakį, kuriame teigiama, kad laimė mėgsta tylą, todėl pasistenkite tuščiomis kalbomis nenubaidyti savo sėkmės. Jei planuojate imtis tam tikrų sumanymų įgyvendinimo, tą darykite jau dabar: kuo greičiau imsitės tam tikrų veiksmų, tuo greičiau galėsite džiaugtis saldžiais įdirbio vaisiais.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder