Savaitės horoskopas (gruodžio 7–13 d.)

Savaitės horoskopas (gruodžio 7–13 d.)

Šią gruodžio savaitę patartina ramiai plaukti sena vaga. Nerekomenduojama pradėti naujų didelių darbų, pirkti stambių pirkinių, ypač kompiuterių, telefonų, automobilių, buitinės ir biuro technikos, nes visi įsigyti daiktai greitai suges arba pasirodys netinkami. Galimos klaidos ruošiant dokumentus.

Šią savaitę nesiseks ir mokslai – visos įgytos žinios greitai bus pamirštos.

AVINAS

(03 21–04 20)

Norėsite poilsio ir ramybės, tačiau žvaigždės jums yra paruošusios staigmenų. Šiuo laikotarpiu gali tekti priimti rimtus sprendimus, kurie turės įtakos jūsų artimai ateičiai. Jei vis pasvarstote apie gyvenamosios vietos keitimą, dabar tam bus tikrai palankus metas, tad pasinaudokite šia galimybe. Taip pat gali tekti pasvarstyti apie galimybę įsitvirtinti naujoje darbovietėje, tačiau šie pokyčiai bus tikrai į naudą.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Žvaigždės bus palankios ieškantiems meilės – didelė tikimybė, kad būtent dabar sutiksite sau skirtą asmenį. Būkite budrūs ir nepamirškite apsidairyti aplink, nes tik patiems akyliausiems likimas negailės malonių staigmenų. Jei esate įsipareigoję, dabar turėsite tikrai palankią progą priminti apie savo jausmus – jūsų pastangos tikrai bus įvertintos. Darbinėje veikloje galimi nedideli nesusipratimai, tačiau jie bus nesunkiai išsprendžiami.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Pagaliau rasite atsakymą į ilgai kankinusį klausimą, todėl jūsų kasdienybė nušvis visai kitomis spalvomis. Nors kurį laiką atrodė, kad viskas einasi tik blogyn, dabar turėsite progą į pasaulį pažvelgti visai kitomis akimis. Didelė tikimybė, kad sužinosite naujieną, kuri jus tikrai nudžiugins ir vers judėti į priekį. Žvaigždės šypsosis tiems, kurie nebijo sunkaus darbo ir nori pasiekti kiek įmanoma daugiau.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Tinkamas metas daugiau laiko skirti sau pačiam. Nors gali atrodyti, kad problemų daugėja ne dienomis, o valandomis, žvaigždės pataria pasistengti atsipalaiduoti ir daugiau dėmesio skirti vidinės ramybės paieškai. Dabar galite sau leisti planuoti atostogas, užsiimti mėgstama veikla. Jei tiesiog plauksite pasroviui ir per daug nesirūpinsite jūsų pečius slegiančiomis bėdomis, labai greitai galėsite džiaugtis kur kas šviesesne diena.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Didelė tikimybė, kad darbų ir rūpesčių bus gerokai daugiau, nei esate numatę, todėl teks gerokai paplušėti. Nors dabar norėsis tiesiog griūti į lovą ir atsiriboti nuo viso pasaulio, žvaigždės pataria nesnausti ir kuo skubiau imtis veiklos. Šiuo laikotarpiu pradėti darbai gali padėti tvirtą pagrindą jūsų netolimai ateičiai, todėl nežiopsokite ir imkitės atitinkamų veiksmų – labai greitai už tai bus atlyginta.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Laikas atsikvėpti. Nesibaigiantys darbai kurį laiką varė jus į neviltį, tačiau dabar turėsite tikrai palankių progų pasilepinti kur kas malonesne veikla. Žvaigždės žada malonių netikėtumų, kurie praskaidrins jūsų kasdienybę ir leis pasilepinti tikrai maloniomis akimirkomis. Palankus metas daugiau laiko skirti savo pomėgiams. Nenusiminkite, jei ne viskas eisis taip, kaip suplanavote, – viso to rezultatas gali būti tikrai džiuginantis.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Jausitės mylimi ir naudingi: šiuo laikotarpiu netrūks progų padėti kitiems ir už tai bus tinkamai atsidėkota. Net ir tada, jei atrodys, kad nieko nebespėjate, pasistenkite pakankamai dėmesio skirti savo šeimos nariams ir artimiausiems draugams. Jei dvejosite dėl savo pasirinkimų, pasitarkite su savo artimaisiais – jie tikrai negailės patarimų.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Daugiau dėmesio skirkite savo artimiesiems. Nors darbų tikrai netrūks, jų eiga nebus tokia sklandi, kaip norėtųsi. Jei siekiate kiek įmanoma didesnio produktyvumo, žvaigždės pataria šiek tiek atsikvėpti ir tuomet vėl kibti į darbus. Venkite ekstremalios veiklos, būkite apdairesni kelyje ir nepiktnaudžiaukite alkoholiu.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Žvaigždės jums žada labai malonias staigmenas, kurios gali visiškai sujaukti jūsų planus. Būtent todėl pasistenkite kruopščiai neplanuoti ir tiesiog prisitaikyti prie esamos situacijos. Darbinėje veikloje galimi malonūs netikėtumai, kurie savo profesiją leis pamilti iš naujo. Likimas bus dosnus neįsipareigojusiems asmenims – didelė tikimybė, kad būtent dabar turėsite progą susipažinti su sau skirtu asmeniu. Būkite budrūs!

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Plauksite pasroviui. Nors visai neseniai teko kaip reikalas paplušėti, dabar galėsite pasimėgauti kur kas ramesniu laikotarpiu. Jei svarstote apie tam tikrus gyvenimo pokyčius, žvaigždės pataria šiek tiek palaukti, nes šiuo metu įdėtos pastangos paprasčiausiai gali neatsipirkti. Karjeros ir meilės srityje kol kas jokių pokyčių nematyti, tačiau jau labai greitai galėsite tikėtis tikrai malonių staigmenų.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Norėsite, kad viskas klostytųsi tarsi savaime, tačiau tikslams įgyvendinti gali prireikti gana nemažų pastangų. Jei kurį laiką atidėliojote tam tikrų darbų atlikimą, dabar vertėtų susigriebti ir imtis atitinkamų veiksmų. Šiuo laikotarpiu galite jausti jėgų trūkumą, todėl pravartu susiplanuoti bent trumpą išvyką, kurios metu pailsėsite ir grįšite kupini energijos.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Norėsite poilsio ir ramybės, tačiau žvaigždės jums yra numačiusios staigmenų. Vis dėlto visa tai jums bus į naudą – nors norėsite tiesiog drybsoti ant sofos, jūsų laukia tiesiog neužmirštami nuotykiai. Turėsite progų atnaujinti nutrūkusius ryšius, susitikti su seniai matytais bičiuliais bei tiesiog pasimėgauti buvimu su pačiu savimi. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder