Savaitės horoskopas (gegužės 25–31 d.)

Savaitės horoskopas (gegužės 25–31 d.)

Tai bus pilnėjančio Mėnulio savaitė. Šiuo periodu kiekvieno žmogaus galimybės gali būti neribotos, jeigu tik jis sugebės jomis sumaniai pasinaudoti. Imkitės svarbių reikalų, užsiverskite darbais – jums seksis su viskuo susidoroti. Paskui nepamirškite užsiminti darbdaviams apie atpildą už jūsų uolumą.

AVINAS

(03 21–04 20)

Norėsite skubėti ir per kuo trumpesnį laiką nuveikti kiek įmanoma daugiau. Nors būsite energingi ir entuziazmo jums tikrai netrūks, tačiau pasistenkite neperdegti, nes labai greitai pajusite jėgų trūkumą. Jūsų artimieji gali imti priekaištauti, kad pastaruoju metu jiems skiriate pernelyg mažai dėmesio, todėl net ir tada, jei norėsite visas savo jėgas skirti vien tik darbui, suplanuokite šeimos išvyką ar užsiimkite kita bendra veikla.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Stokosite energijos net ir patiems paprasčiausiems darbams, kuriuos esate pratę atlikti be didelių pastangų. Tai – rimtas signalas, kad atėjo laikas šiek tiek atsipūsti ar bent jau sulėtinti tempą. Jei turite galimybę pasiimti atostogas, taip ir padarykite.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Nors darbų tikrai netrūks, tačiau žvaigždės pataria per daug neįsijausti, ir šiek tiek pristabdyti įprastą tempą. Šiuo laikotarpiu rekomenduojama daugiau dėmesio skirti savo sveikatai – jei pasijausite prastai, neignoruokite simptomų, ir imkitės atitinkamų veiksmų. Jei pastebėsite, kad tm tikrų darbų atlikimas reikalauja daugiau pastangų nei esate įpratę, tiesiog paprašykite artimųjų pagalbos.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Pagaliau galėsite pasidžiaugti savo darbo vaisiais. Kurį laiką teko įdėti tikrai nemažai pastangų, kad pavyktų įgyvendinti užsibrėžtus tikslus, tačiau dabar žvaigždės žada tikrai malonias permainas. Atrodys, kad viskas einasi sklandžiai net ir be didelių jūsų pastangų, o papilnėjusi piniginė leis planuoti seniai išsvajotus pirkinius. Šiuo laikotarpiu žvaigždės pataria saugotis ilgapirščių ir daugiau dėmesio skirti savo sveikatai.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Gali atrodyti, kad visa atsakomybė ir visų darbų atlikimas griūna tik ant jūsų pečių, tačiau taip nutiks tik todėl, kad patys apsiimsite daugiau veiklos nei galite aprėpti. Žvaigždės rekomenduoja susidėlioti prioritetus ir nesistengti visur spėti tiesiog akimirkos tikslumu.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Būsite romantiškai nusiteikę ir tiesiog skrajosite padebesiais, todėl gali būti sudėtinga atlikti tam tikras įprastas užduotis. Šiuo laikotarpiu galimos naujos pažintys ir malonūs atsitiktinumai, tačiau profesinėje srityje teks susidurti su tam tikrais sunkumais. Žvaigždės pataria šiuo laikotarpiu nepriimti skubotų sprendimų.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Jūsų laukia kūrybingas ir produktyvus laikotarpis. Atrodys, kad viskas einasi tarsi sviestu patepta, todėl įvairių užduočių atlikimas tikrai nepareikalaus pernelyg didelių pastangų. Turėsite laiko ne tik pabaigti pradėtus darbus, bet taip pat ir galimybę pasilepinti mėgstamomis veiklomis.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Pagaliau galėsite pasidžiaugti savo darbo vaisiais. Kurį laiką teko įdėti tikrai nemažai pastangų, kad pavyktų įgyvendinti užsibrėžtus tikslus, tačiau dabar žvaigždės žada tikrai malonias permainas. Atrodys, kad viskas einasi sklandžiai net ir be didelių jūsų pastangų, o papilnėjusi piniginė leis planuoti seniai išsvajotus pirkinius.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Būsite labai energingi, todėl turėsite galimybę įgyvendinti seniai užsibrėžtus tikslus. Šiuo laikotarpiu jums bus atviros visos durys, tad viskas eisis be ypatingai didelių pastangų. Būsite žavūs ir nusiteikę bendrauti, galimos naujos pažintys bei svarbūs susitikimai. Vienišiai turės progą užmegzti naujas pažintis, iš kurių gali išsirutulioti ir kai kas daugiau.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Gera žinia yra tai, kad rasite būdų, kaip įgyvendinti savo svajones, tačiau šiek tiek paplušėti tikrai reikės. Nelaukite, kol kiti reikalingus darbus atliks už jus, nes visa tai gali užtrukti gerokai ilgiau nei norėtumėte. Gali būti, kad neturėsite laiko net atsikvėpti, tačiau tai tebus laikinas etapas: dabar pasistenkite daryti viską, kas galėtų užtikrinti jūsų gerovę, ir labai greitai galėsite pasimėgauti kokybišku poilsiu.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Daugiau dėmesio skirkite atliekamų darbų kokybei, bet ne jų kiekiui. Nors įvairių užduočių bus tikrai nemažai, tačiau pasistenkite nepersitempti, nes labai greitai pastebėsite jėgų trūkumą ar net sveikatos problemas. Nors turėsite progų užsidirbti papildomų pinigų, tačiau prieš priimdami pasiūlymus geri pagalvokite, ar jums to tikrai reikia.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Šiuo laikotarpiu žvaigždės pataria per ilgai nesvarstyti, ir atsiradus naujoms galimybėms jomis nedelsiant pasinaudoti. Jei dvejosite, likimo siunčiamas dovanas gali priimti kiti asmenys, todėl jūs galite likti prie suskilusios geldos. Kad taip nenutiktų, pasistenkite būti budrūs, ir išnaudoti visus jums siunčiamus šansus – atminkite, kad visada geriau gailėtis dėl to, ką padarėte, bet ne dėl to, ko paprasčiausiai atsisakėte.

Horoskopai.patarimupasaulis.lt

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder