Savaitės citatos (kovo 21-27 dienos)

Savaitės citatos (kovo 21-27 dienos)

Respublika“ skelbia populiariausias praėjusios savaitės politikos ir visuomenės veikėjų citatas:

„Labiau reikia rūpintis ugdymo kokybės užtikrinimu, o ne tuo, kad kažkam mokykla būtų arčiau namų“, - štai kodėl mažas mokyklėles uždarinėjusios buvusios švietimo ir mokslo ministrės Romos ŽAKAITIENĖS požiūris į švietimo politiką kaime nesikeičia.

„Būtent tokiomis krizinėmis situacijomis pasimato, kas yra kas“, - anot prezidento patarėjo Simono KRĖPŠTOS, koronavirusas parodys, ko iš tiesų verta mūsų sveikatos apsaugos sistema.

„Dėl to netapsime didvyriais. Tačiau tapsime labiau žmonėmis“, - padėdami silpniesiems viruso akivaizdoje, teigia psichologė Ramunė MURAUSKIENĖ, išbandome save.

„Vienas žmogus man yra pasakęs, kad pastarąjį dešimtmetį gyvenimas Lietuvoje yra geras, kol nepažiūri žinių“, - politologo Vytauto SINICOS pašnekovas turbūt nė nesapnavo, koks gali būti gyvenimas atsidūrus viruso gniaužtuose.

„Privačių pensijų fondų valdytojai negali pasiskolinti ir kompensuoti žmonių patirto nuostolio. Todėl jiems nelieka nieko kito, tik raminti žmones“, - profesorius Romas LAZUTKA nepučia į vieną dūdą su privačių pensijų fondų, kurie sparčiai senka,  valdytojais.

„Galbūt Seimo nariai išsigando, kad juos pasmerks visuomenė, jei jie bus su kaukėmis, kai  jų trūksta medikams. Tačiau, manau, kad toks požiūris rodo disciplinos trūkumą“, -  parlamentarę Dovilę ŠAKALKIENĘ stebina nepilietiškas kolegų požiūris į savo ir kitų sveikatą.
    
„Ar galima įsivaizduoti, kad, pavyzdžiui, Vokietijoje po Hitlerio pralaimėjimo buvę gestapininkai būtų priimti į tokias pareigas, kaip KGB darbuotojai Lietuvoje?“, - Kovo 11-osios Akto signatarui Algirdui ENDRIUKAIČIUI atrodo, kad skandalai dėl Valstybės saugumo departamento veiklos kyla todėl infiltruotų KGB agentų. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder