Praėjusios savaitės politikos ir visuomenės veikėjų citatos

Praėjusios savaitės politikos ir visuomenės veikėjų citatos

„Respublika“ skelbia populiariausias praėjusios savaitės politikos ir visuomenės veikėjų citatas:

„Jeigu pats iš savęs nesišaipysi, iš tavęs pasišaipys kiti“, - tokiu principu vadovaujasi Valstybinės kalbos inspekcijos vadovas Audrius VALOTKA, pavadinęs save Didžiuoju kalbos inkvizitoriumi.

„Pandemija akivaizdžiai pademonstravo, jog laisvoji rinka į tokius iššūkius sureaguoja amoraliai ir iškreiptai“, -anot politikos ir verslo eksperto Algimanto MATULEVIČIAUS, laisvosios rinkos visagalybės mitas žlugo.

„Šiauliai išsiskiria iš kitų, mes su korupcija nekovojame, nes jos nėra“, - vos tai ištarė šiaulietis politikas Gintautas LUKOŠAITIS, po savaitės STT sulaikė „Šiaulių plento“ generalinį direktorių Joną Aleksą.

„Tenka pripažinti, pinigų skirstymas pagal atskiras sritis daugiau primena pinigų mėtymą iš malūnsparnio, kad būtų sudarytas politinis įspūdis“, - taip kol kas ekonomikos gaivinimo planas atrodo parlamentarui Povilui URBŠIUI.

„Bus žmonių, kurie klijuos etiketes, bet aš noriu pasakyti, jog šiaip ar taip nekaltumo prezumpcija šioje šalyje galioja ir aš nesu nuteistas“, - tik tuo šiuo metu ir gali guostis Lietuvos bankų asociacijos prezidentas Mantas ZALATORIUS.

„Kviečiu iki rinkimų šio klausimo nepolitizuoti ir susilaikyti nuo manipuliavimo šia tema“, - Vilniaus mero Remigijaus ŠIMAŠIAUS atsakymas konservatoriams, nebegalintiems sostinėje pakęsti paminklo Petrui Cvirkai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder