Pokalbis su savimi arba kaip sustabdyti laiką (video)

Pokalbis su savimi arba kaip sustabdyti laiką (video)

Jei galėtumėte sustabdyti laiką? Grįžti atgal 20 metų, o gal 30?Apie ką tada svajojote, ko bijojote? JAV gyvenantis filmų kūrėjas Jeremiah McDonaldas 1992 metais, būdamas dvylikametis nusprendė, kad užaugęs norės apie tai pasikalbėti su savimi.

 

Daugelis žiūrovų klausė, koks aktorius suvaidino jį vaikystėje. Vis dėlto filmuko autorius tvirtina, kad tai išties jis vaikystėje įrašė juostą sau pačiam ateityje. 

Išradingai sumontuotas šiuo metu 32 metų amžiaus amerikiečio pokalbis su 12-mečiu savimi, patalpintas „Youtube“, sulaukė milžiniško pasisekimo: vos per keletą dienų jį peržiūrėjo daugiau kaip 5 mln. interneto vartotojų.

12-metis Jeremiah klausia savo vyresniojo pašnekovo, ar gyvi jo auginami naminiai gyvūnėliai, o tas atsako, jog nė vieno jau nebėra. Berniukas taip pat pastebi, kad vyresnysis „aš“ jau yra senas.

32-metis Jeremiah savo ruožtu klausia paauglio, ką jis veikė, kai dar nebuvo interneto. Pasirodo, tuo metu jis piešė – ir visai neblogai. Vaikas iškėlęs prieš kamerą pademonstruoja savo piešinį ir klausia: „Ar tu vis dar pieši?“ Praėjus 20 metų, Jeremiah prisipažįsta, kad šitą užsiėmimą yra metęs.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder