Pirmadienio horoskopas 12 zodiako ženklų

Pirmadienio horoskopas 12 zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.16, leidžiasi 15.59. Dienos ilgumas – 07.43.

Šiandien – antroji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Šaulio ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Įkvėpimas visada ateina, tačiau jis turi aptikti tave bedirbantį“ (P. Picasso).

***************

Astrologinė prognozė lapkričio 30-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Šiandien jums teks daug bendrauti, judėti. Galite sulaukti svarbaus telefono skambučio, pranešimo. Aktualiu reikalu kreipsis giminaitis, kaimynas ar senas draugas. Derėtų būti atsargiems, nes galite susidurti su infekcijos platintojais arba sukčiais.

JAUTIS. Šiandien bus nelengva susiderėti dėl kainų ar palūkanų. Regis, polinkis išlaidauti bus didesnis už galimybę užsidirbti. Kažką galite neapdairiai prarasti, pamesti.

DVYNIAI. Šiandien bus sunku laviruoti tarp noro pasielgti savaip ir tarp nustatytų taisyklių. Būsite linkę patikėti sąmokslo teorija, pasiduoti svetimai įtakai, netikusiai pagundai.

VĖŽYS. Šiandien nepatartina niekur skubėti, rizikuoti. Lengvai galite sunegaluoti, susižeisti, susikompromituoti arba įkliūti į intrigų pinkles. Būkite apdairūs ir atsakingi.

LIŪTAS. Neblogų žinių, paskatų galite tikėtis iš pažįstamų, draugų ar gerbėjų. Mintys gali suktis apie naują karjerą. Su kitų pagalba išties galite padėti neblogą pamatą. Visgi derėtų labai apdairiai rinktis bendražygius, nes lengva suklysti. Atsargiai kelyje.

MERGELĖ. Šiandien derėtų rimtai pasverti savo dalykinius planus, pažadus – tai, ką išreikšite žodžiu ar raštu, atneš pasekmių. Daugelyje sričių stigs konkretumo, aiškumo. Lengva apsigauti ir suklaidinti kitus.

SVARSTYKLĖS. Gali būti tikrinamos jūsų žinios, kompetencija. Svarbu elgtis sąžiningai, nieko neplagijuoti ir t. t. Nederėtų aklai pasitikėti užsieniečiais, iš jų išgirsta informacija.

SKORPIONAS. Teks suktis darbe, gal net už du. Venkite piktnaudžiauti savo padėtimi, veltis į aferas. Daugiau dėmesio skirkite darbų, technikos saugai, o ypač higienai, apsisaugojimo priemonėms nuo COVID ir kitų infekcijų.

ŠAULYS. Ši diena žada netikėtas peripetijas asmeninių santykių srityje. Galbūt paaiškės, kad tai, kas patinka jums, nedomina kitų, jiems nepriimtina ar pan. Nekelkite scenų ir nedramatizuokite.

OŽIARAGIS. Galite tikėtis problemų, jeigu būsite išsiblaškę ir nepakankamai dėmesio skirsite darbui, darbų saugai, higienai. Regis, nerimausite dėl savo arba kieno kito sveikatos ar išvaizdos. Abejotinų grožio procedūrų verčiau atsisakykite.

VANDENIS. Jeigu pasiduosite pagundoms arba paliksite vaikus be jokios priežiūros, rimtų pasekmių turbūt neišvengsite. Slaptas meilės nuotykis taip pat gali iškilti į viešumą.

ŽUVYS. Tikriausiai nesinorės dirbti visuomenės labui, rūpės tik labai asmeniški reikalai. Nederėtų gvieštis ne savo nuopelnų, naudotis kitais savo labui, o jų nuostoliui, ypač jei tie žmonės jau yra jums padėję.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder