Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.12, leidžiasi 17.52. Dienos ilgumas – 10.40.

Šiandien – ketvirtoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Žuvų ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Spręskite apie savo sveikatą iš to, kaip jus džiugina rytas ir pavasaris“ (H. D. Toras).

**************

Astrologinė prognozė kovo 1-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Bus progų užmegzti glaudesnius ryšius ar nugludinti kampus su tais, kurie linkę jums oponuoti. Tai pasirodys įmanoma. Galite rasti bendraminčių draugiją, kuri prisidės prie jūsų sumanymų įgyvendinimo.

JAUTIS. Šiandien būsite nusiteikę padirbėti. Jeigu leidžia sveikata, nuveiksite netgi daugiau nei suplanavote. Sėkmingos gali būti darbo paieškos. Gali pagerėti ir jūsų įvaizdis.

DVYNIAI. Galite patirti įspūdžių, susipažinti su simpatiškais žmonėmis. Galbūt įgysite naują gerbėją. Tikėtini kūrybiniai sumanymai. Neatsisakysite pasimatymo, pramogos.

VĖŽYS. Mintys labiausiai suksis apie šeimą, namus, nuosavybę. Galite išleisti pinigų, kad įtiktumėte artimam žmogui, patenkintumėte jo poreikius ar pasilepintumėte patys.

LIŪTAS. Šiandien galite daug ką nuveikti, daug kur suspėti. Galite sudaryti dalykinę sutartį. Pravartu visus reikalus susidėlioti į lentynėles, kad eiga vyktų sklandžiau, nuosekliau.

MERGELĖ. Nepraleiskite progos užsidirbti pinigų, net jei tai tebūtų trumpalaikė galimybė. Jeigu rimtai pasistengsite, šiandien jums turėtų pavykti atgauti skolą, išsireikalauti uždirbtus pinigus. Vis labiau norėsis mylėti ir būti mylimiems.

SVARSTYKLĖS. Diena turėtų būti gana rami. Būsite nusiteikę šmaikštauti, savo gera nuotaika ir humoro jausmu užkrėsite aplinkinius. Nepagailėsite dėmesio vaikams, augintiniams.

SKORPIONAS. Šiandien jums labiau norėsis tinginiauti nei ką nors veikti. Galbūt jėgų sumažėjo dėl sveikatos sutrikimo, neišsimiegojimo ar persidirbimo. Net jei jaučiatės gerai, vis tiek norėsis ramesnės, lėtesnės dienos.

ŠAULYS. Profesinėje veikloje galimi pasikeitimai į gerą pusę. Seksis įsitraukti į kolektyvinę ar visuomeninę veiklą, demonstruoti organizacinius sugebėjimus.

OŽIARAGIS. Darbas jums bus prioritetas, ypač jei už jį neblogai apmoka. Jeigu aktualu susitarti dėl projekto, kliūčių neturėtų iškilti. Tai, ką šiandien nuveiksite, turėtų atnešti naudos.

VANDENIS. Šiandien reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio. Gerai seksis mokslo, publikavimo reikalai. Galimas pasiūlymas, susijęs su kelione, renginiu.

ŽUVYS. Šiandien be didesnio nerimo žvelgsite į permainas, kad ir kokios jos būtų. Gali kilti ūpas išlaidauti. Vakare slapti troškimai veršis į paviršių. Galima saldi nuodėmė.

Geros dienos!

Valentina Gudienė (ELTA)

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder