Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.27, leidžiasi 16.35. Dienos ilgumas – 08.08.

Šiandien – trečioji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Vandenio ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Pagarba kitiems leidžia gerbti ir save patį“ (R. Dekartas).

***************

Astrologinė prognozė sausio 22-ajai, penktadieniui

AVINAS. Nebloga diena imtis darbų, glaistyti konfliktus. Tik neskubėkite pasiduoti lengvo praturtėjimo pagundai. Labai tikėtini tušti pažadai, viliojimas į avantiūras.

JAUTIS. Jūsų aktyvumas turės ir teigiamą, ir neigiamą poveikį. Tikriausiai rasite bendraminčių, naujų gerbėjų. Kita vertus, galite priplepėti, ko nederėtų ir pakenkti savo reputacijai.

DVYNIAI. Bet koks darbas, kurio imsitės, jus labai išvargins. Pataupykite jėgas, jeigu tai įmanoma. Tačiau meno srityje galimas įkvėpimas. Stipriau reikšis intuicija. Regis, tarp aplinkinių jausitės nesmagiai dėl užkulisinių intrigų.

VĖŽYS. Jeigu pažįstamas asmuo jums neskuba grąžinti skolos ar dėl kitų įsipareigojimų „maitina" pažadais ir demagogija, tuomet nuotaika bus prieštaringa. Pasistenkite racionaliau elgtis su santaupomis.

LIŪTAS. Diena bus gana nerami. Kai kurios išgirstos naujienos gali priversti jus keisti svarbius planus ar įprastinį veiklos stilių. Turbūt nekaip sutarsite su artimos aplinkos žmonėmis, kolegomis.

MERGELĖ. Šiandieną kils idėjų susijusių su karjera, kelione ar mokslu. Galite gauti žinią iš toli esančio neabejingo jums žmogaus. Kelionėje gali iškilti nenumatytų keblumų.

SVARSTYKLĖS. Būsite psichologiškai įžvalgūs. Gebėsite suvokti kitų jausmus ir jais manipuliuoti. Ekonomiškiau, apdairiau tvarkykite savo biudžetą, planuokite pirkinius.

SKORPIONAS. Šiandien lengva susipykti su žmogumi, kuris jums yra ypač svarbus. Nieko gero, jeigu sumanysite pažaisti to asmens emocijomis, jausmais, arba leisite sau jį nesubtiliai kritikuoti, išnaudoti. Pagalvokite, ar norite, kad jumis nusiviltų.

ŠAULYS. Kalbos suksis apie sveikatą, gyvūnus, artimos aplinkos žmonių aktualijas. Galbūt jums teks pasirūpinti sergančiu asmeniu, arba patys kviesitės ką nors į pagalbą.

OŽIARAGIS. Organizacine ir kūrybine prasme ši diena bus gana produktyvi. Nestokosite protingų idėjų ir kūrybinio įkvėpimo. Galite sulaukti dėmesio iš žavių asmenų. Tik neapsigaukite aiškindamiesi jo prasmę.

VANDENIS. Šiandien jausitės gerai, jeigu niekas nedrums jūsų ramybės ir nejauks planų. Gal būti neišvengta veidmainiškumo, nekuklumo, tačiau tai nieko blogo, jeigu su saiku ir be savanaudiškų motyvų.

ŽUVYS. Šiandien neišsisuksite nuo aplinkinių dėmesio. Bus sakomi komplimentai, klausiama jūsų nuomonės, patarimų. Nepatartinas paviršutiniškas požiūris, jeigu reikės pasisakyti. Regis, atsiras neatliktų formalumų, jei ruošiatės į interviu, kelionę ar pan.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder