Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.35, leidžiasi 16.22. Dienos ilgumas – 07.47.

Šiandien – trečioji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Ožiaragio ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Ginklams žvangant, įstatymai tyli“ (Ciceronas).

****************

Astrologinė prognozė sausio 15-ajai, penktadieniui

AVINAS. Nenuobodi diena. Norėsis nuotykių, naujovių, draugystės. Iš pažįstamo asmens galite gauti protingą patarimą ar puikų pasiūlymą. Tai padės pagerinti įvaizdį, pakeisti aplinkinių nuomonę į palankesnę pusę.

JAUTIS. Regis, jums labiausiai rūpės darbai, karjeros perspektyvos. Apie tai kalbėsitės su kolegomis, bendraminčiais. Galite sužinoti ar išsiaiškinti kažką labai svarbaus. Galbūt tai lems reikšmingą permainą.

DVYNIAI. Tikėtini pokalbiai su įtakingomis ar išsilavinusiomis moterimis, užsieniečiais. Neblogai seksis intelektinė veikla, moksliniai tyrinėjimai. Pravartu ieškoti naujų kelių savo tikslams įgyvendinti.

VĖŽYS. Šiandieną svarbūs bus verslo, skolų, mokesčių, draudimo, finansinių įsipareigojimų klausimai. Tiktų planuoti pajamas ir išlaidas, įvertinti finansines galimybes, peržiūrėti dokumentus, sutartis, teikti ataskaitas, sąmatas ir t. t.

LIŪTAS. Ši diena gali paskatinti daugiau bendrauti su tais žmonėmis, kurių pažiūros, nuomonės skiriasi nuo jūsiškių. Pasirodys, kad įmanoma suderinti interesus ir gerbti vieniems kitus.

MERGELĖ. Nusimato įprastiniai darbai ir kontaktai. Maža tikimybė, kad įvyks kas nors netikėto. Jei jūsų veikla reikalauja įžvalgos ir gerų įgūdžių, tai seksis nepriekaištingai. Pasisaugokite traumų, infekcijų, nes jūsų organizmas gana neatsparus.

SVARSTYKLĖS. Norėsis sportinių ir kitokių pramogų, romantikos, rūpės vaikų poreikiai bei interesai, stengsitės juos suprasti. Labiau nei paprastai gebėsite ištverti vaikų keliamą triukšmą, o jų energiją panaudoti konstruktyviai.

SKORPIONAS. Stengsitės gerai padirbėti ir darbe, ir namuose. Jeigu ieškotės darbo, tai net neišeidami iš namų galite rasti šį tą, kas jus sudomins. Pagalbos, dėmesio prireiks šeimos nariui, arba būtent jums reikės patikimo peties atsiremti.

ŠAULYS. Informatyvi diena. Išgirsite aktualių dalykų arba kitus mokysite, šviesite. Atrodysite energingi, įtaigūs, darysite puikų įspūdį tiems, su kuriais jums teks bendrauti. Tai lems palankias, naudingas perspektyvas.

OŽIARAGIS. Šiandien jums gali ypač parūpti verslo, turto, tiekimo, pinigų klausimai. Galbūt įveiksite nemažą praktinę, ūkinę ar techninę problemą. Jeigu tai susiję su jūsų teikiamomis paslaugomis, tuomet nemažai užsidirbsite ar sudarysite naudingą sandorį.

VANDENIS. Galima pažintis su originaliu žmogumi, netikėtas pasiūlymas, avantiūra. Pradės labiau aiškėti, kuo galite pasikliauti, ir kaip su kiekvienu turėtumėte bendrauti.

ŽUVYS. Šiandien geriau jausitės, jei vengsite kompanijų, įtemptų darbų, skubos. Labiau nei paprastai gresia infekcijos, persitempimai. Kita vertus, seksis gvildenti paslaptis. Puikiai veiks intuicija.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder