Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.17, leidžiasi 16.48. Dienos ilgumas – 09.31.

Šiandien – pirmoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Skorpiono ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Planas be veiksmo – dienos svajonė, veiksmas be plano – nakties košmaras“ (Japonų išmintis).

**************

Astrologinė prognozė spalio 30-ajai, penktadieniui

AVINAS. Būsite kritiški, priekabūs ir viską sversite šaltu, apskaičiuojančiu protu, be emocijų. Tai gali sutrikdyti kai kuriuos jūsų draugus, artimuosius. Į pirmą planą iškils nebaigti darbai, neišpildyti pažadai.

JAUTIS. Darbe, viešumoje gali pasklisti informacija, kurios nederėjo viešinti, ir tai gali sukelti jums problemų. Galbūt ims aiškėti ankstesnė nelegali veikla, klaidos apskaitos dokumentuose, sukčiavimo faktas ar pan.

DVYNIAI. Šiandien trokšite meilės, populiarumo, atrakcijų. Visgi rizikinga nerti į abejotiną situaciją stačia galva, kenkti reputacijai. Regis, turite slaptų priešų net tarp nepažįstamų žmonių.

VĖŽYS. Nelengva diena. Gali komplikuotis reikalai susiję su darbu, politika ar bendraminčiais. Yra pavojus pagarsėti, įsivelti į rizikingus žaidimus. Senos klaidos ar nuodėmės jus gali pasivyti ir pakibti virš galvos.

LIŪTAS. Regis, nerimausite dėl savos ir artimų žmonių ateities, ypač jei kažkas iš jų ketina išvykti į užsienį arba jau tenai yra. Bus nelengva, jei laukia egzaminas, vieša kalba ar kitoks pasirodymas viešumoje.

MERGELĖ. Jeigu esate neatlikę pareigos susijusios su pajamų deklaravimu, mokesčiais, draudimu, gausite priminimą. Už vėlavimą gali grėsti sankcijos. Labiau prižiūrėkite vaikus.

SVARSTYKLĖS. Rūpesčių gali sukelti jūsų veikla ar pasisakymais nepatenkinti asmenys, nusiteikę bylinėtis, ieškoti teisybės, satisfakcijos ar kaip nors kenkti jūsų autoritetui. Arba jūs kam nors tarpininkausite ir susidursite su biurokratiniais trukdžiais.

SKORPIONAS. Gali būti, jog norėsite kur nors pasislėpti, kad tik nereikėtų spręsti problemų, kęsti blogų santykių. Galite gauti nedarbingumą dėl pašlijusios sveikatos ar saviizoliacijos. Jeigu visgi eisite į darbą, ten galimas patikrinimas ar pan.

ŠAULYS. Jausitės atsakingi už artimuosius, vaikus. Arba jums tą atsakomybę primins jūsų vaikų pedagogai, kaimynai, kiti asmenys. Gali kartotis jau buvusi situacija.

OŽIARAGIS. Maloniai bendrauti jums nelabai seksis. Daug kas erzins, būsite linkę kontroliuoti ir kritikuoti. Kalba gali suktis apie nebaigtą reikalą, užsakymą, atsiskaitymą, dokumentus, nekilnojamąjį turtą, remontą, negrąžintus pinigus ar kt.

VANDENIS. Galima konfliktinė situacija su kaimynais, kolegomis ar klientais. Galbūt eibių prikrės vaikai, arba kaip tik jūs dėl kitų žmonių nederamo kišimosi į svetimus reikalus.

ŽUVYS. Šiandien jums gali tekti atlyginti nuostolį, kurį kažkas patyrė dėl jūsų veikimo arba neveikimo. Arba stengsitės gauti materialinę kompensaciją, atsiimti tai, kas priklauso jums ir pan. Bus nelengva.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder