Netikėtas svečias I. Jankauskaitės koncerte Trakų pilies festivalyje

Netikėtas svečias I. Jankauskaitės koncerte Trakų pilies festivalyje

Pirmasis oficialus Trakų pilies festivalis „Post scriptum“ startuoja. Vienoje gražiausių vietų Lietuvoje melomanų lauks trys įstabaus grožio koncertai.

Viena iš festivalio dalyvių Inga Jankauskaitė nesiliauja stebinti užsidegimu paruošti netikėtą reginį savo gerbėjams. Festivalio organizatoriai kartu su Ingos Jankauskaitės vadybos komanda skuba pranešti, jog koncerto metu scenoje kartu su atlikėja pasirodys ir gerai lietuviams pažįstamas svečias Jurijus Veklenko.

Prieš metus atlikėjai įrašė bendrą dainą, kuri sulaukė didelės sėkmės tarp klausytojų. Daina „YouTube“ platformoje yra perklausyta beveik pusę milijono kartų. I. Jankauskaitė neslepia džiaugsmo dėl Jurijaus dalyvavimo jos didžiausiame koncerte šiais metais.

„Kai kartu ką nors sukuri, tuomet kiekvienas susitikimas tampa visai kitoks! Tarsi dviejų sąmokslininkų, kurie nešiojasi kažkokią paslaptį. O tai negali neintriguoti! Tad aš susitikimo laukiu. Scenoje – ten, kur ir susipažinome“, – savo džiaugsmu dalijasi atlikėja.

J. Veklenko lietuviai žino geriausiai dėl jo dalyvavimo „Eurovizijoje“, kai 2019 m. jis atstovavo mūsų šaliai Tel Avive. Po sėkmingo pasirodymo atlikėjas toliau įnirtingai dirbo. Išleido savo solinį albumą, surengė daugybę koncertų visoje Lietuvoje. 

„Inga yra nereali scenos partnerė, su kuria visuomet didžiulė garbė ir malonumas dalytis viena scena. Džiaugiuosi, kad turėsiu galimybę istorinėje vietoje pasirodyti kartu ir padovanoti klausytojams keletą dainų“, – spaudos atstovams pasakojo Jurijus.

Trakų pilies festivalis „Post scriptum“ prasideda rugpjūčio 11 d. Monikos Marijos koncertu. Rugpjūčio 13 d. estafetę priims I. Jankauskaitė, kuri savo koncerte pasirodys kartu su J. Veklenko.

O rugpjūčio 15 d. festivalį vainikuos nuostabaus grožio Žolinės vakaro koncertas, kurį žiūrovams padovanos Kristupo styginiai su Magiško Hario Poterio bei Spragtuko pasaulio muzika.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder