Ne seimūnai kalti, aplinka kalta!

Ne seimūnai kalti, aplinka kalta!

„Seimo konservatoriai Mantas Adomėnas, Jurgis Razma ir Irena Degutienė neapsikentė - kaip galima dirbti, kai aplink Parlamento rūmus visiška netvarka!“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Parlamentui priklauso vos keli metrai aplink pastatą Gedimino pr., visa kita teritorija turi pasirūpinti Vilniaus savivaldybė. Pastaroji - jau daugiau kaip dešimtmetį numojusi ranka. Senąjį Seimo fontaną tai žemėmis užpila, tai medžiais apsodina - ir gerai. Bet konservatoriams Seime negerai.

Ponia Degutienė, nors ir pareiškė atsisveikinanti su politika, bet tylėti nebegalinti: „Gyvename parlamentinėje valstybėje, tai gal jau apie parlamentą galima sutvarkyti ir šaligatvius, ir pačią aikštę, kur vyksta oficialūs minėjimai?“- piktinasi moteris.

Gal dėl to ir įstatymus seimūnai tokius brokuotus leidžia, gal tikrai ne jie, o aplinka kalta? Žodžiu, nuspręsta vėl kreiptis į sostinės merą poną Šimašių ir raginti tvarkytis. O vilniečiai jau turi konkretų pasiūlymą - prie Parlamento rūmų pastatyti Lukiškių aikštės paminklo konkurse nugalėjusį bunkerį.

Žmonės aikštėje jo matyti nenori, o seimūnai galės užsieniečių delegacijas vedžioti ir girtis moderniu menu. Po kurio laiko ir belytę „šeimą“ nuo Žaliojo tilto nusiimti.

Tai suspindės globalaus pasaulio akyse!

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder