Naujausia astrologų žinia: vandens ženklui – svarbus perspėjimas

Naujausia astrologų žinia: vandens ženklui – svarbus perspėjimas

Nors už lango karšta, vis tik ne visų širdyse apsigyvens karšti ir neblėstantys jausmai. Naujausiame horoskope rasite patarimų, kaip elgtis sunkiausiomis akimirkomis bei svarbių perspėjimų kai kuriems Zodiako ženklams.

AVINAS. Chaotiškai. Marsas silpnas, tad būsite labai nenuoseklūs, ypač meilėje. Bet kokia smulkmena, susijusi su mylimuoju, gali tapti degtuku, įžiebiančiu emocijų laužą. Stenkitės elgtis ramiai, kad jūsų asmeninis gyvenimas nenukentėtų. Sunkiai susikaupsite judėjimui į priekį, nes teks greitai spręsti smulkias problemas. Daug dėmesio pareikalaus artimieji, tad ne tik darbui, bet ir sau patiems laiko katastrofiškai trūks.

JAUTIS. Permainų vėjas. Uranas skersvėju išvėdins jūsų rutiną ir kasdienybę. Dabar svarbiausia prisipažinti patiems sau, ko norite ir apie ką svajojate. Nesilaikykite seno vien tam, kad esate prie to pripratę. Tai, kas nebeteikia pasitenkinimo, pareikalaus skubios reorganizacijos. Atsivers naujos perspektyvos. Jūsų užduotis – jas pastebėti. Visi pasiūlymai, kuriuos gausite dabar, – tai likimo ženklas.

DVYNIAI. Intriga. Merkurijus kviečia į jūsų gyvenimą naujus žmones. Gali būti, kad jus pasieks svarbios naujienos, kurių įtakoje imsitės to, ko net neketinote daryti, arba išvyksite ten, kur vykti neplanavote. Būsite imlūs draugų ir naujų pažįstamų įtakai, tad stenkitės, kad prie jūsų priartėtų tik vertingi ir geranoriški žmonės. Naujiems romantiniams ryšiams metas nėra palankus: santykiai nebus ilgalaikiai.

VĖŽYS. Emocijos. Jupiterio veikiami, visus įvykius priimsite aštriau ir emocionaliau nei įprastai, tad galimi ir euforijos protrūkiai, ir ašarų upeliai. Svarbiausia, kad emocijos darytų tinkamą įtaką jūsų veiksmams ir nukreiptų juos situacijos stabilizavimo link. Tikėtini ir profesiniai laimėjimai, ir asmeninės pergalės. Konkurencijos nei darbe, nei asmeniniame gyvenime nebijosite, tad vargas jūsų oponentams.

LIŪTAS. Pasitenkinimas. Plutono skatinami, pajausite postūmį veiklai. Pagaliau galėsite reprezentuoti save ir patenkinti savo profesines ambicijas. Jei rasite tinkamą sritį, energiją sudėsite tikrai ne veltui. Nors darbas pareikalaus daug jėgų ir laiko, tačiau artimieji užmiršti nebus. Meilės reikalai klostysis neblogai, tačiau dėl kai kurių svarbių gyvenimiškų klausimų su mylimuoju galite ir nesutarti. Žvaigždės pataria būti lankstesniems.

MERGELĖ. Sutelktai. Atsivers naujas periodas, sklidinas ryškių, prasmingų įvykių. Saturnas veiks jūsų pastabumą ir verslumą, tad sėkmingai įgyvendinsite visus, netgi abejotinus, planus. Nebūsite nusiteikę rizikuoti, tad išvengsite neigiamų padarinių. Galimas finansinis pagerėjimas. Žvaigždės pataria pasikliauti vien savo jėgomis, nes partneriai gali netikėtai išduoti. Santykiai bus gražūs, vienišių laukia meilės intriga.

SVARSTYKLĖS. Atsakingas metas. Venera suteiks progų puikiai pasirodyti darbe. Bus lengva siekti karjeros. Jei ji jūsų nedomina, vis tiek patartina užsirekomenduoti vadovybės akyse, juolab kad gera reputacija pravers ateityje ir taps pozicijos stabilumo garantu. Meilėje būsite linkę elgtis demonstratyviai, tačiau žvaigždės pataria prieš partnerį nesigirti, nepūsti miglos į akis: tas, kas mylės, mylės tokius, kokie esate.

SKORPIONAS. Ir tai praeis. Mėnulis gali atnešti nemalonumų. Dėl neatsargumo grės prarasti nemažą pinigų sumą arba susipykti su brangiu ir artimu žmogumi. Tačiau šiuo atveju savęs kaltinti neverta – tokios aplinkybės. Tad nemalonumų akivaizdoje viską gerai apsvarstykite ir tada ieškokite išeities. Viskas jūsų rankose. Netinkamas metas naujiems meilės santykiams, o esamam partneriui turėtumėte būti dosnesni ir atidesni.

ŠAULYS. Rizika. Jupiterio padėtis sako, kad tikriausiai bus rizikingų ir aštrių situacijų. Tikimybė rizikuoti įvairiais svarbiais jums dalykais – reputacija, finansais, santykiais su aplinkiniais žmonėmis – nemaža. Rizikos išvengti vargu ar pavyks, nebent patys leistumėte konkurentams užlipti ant galvos. Tačiau atsargumas ir sveika nuovoka nepakenktų. Meilėje būsite pernelyg atkaklūs ir užsispyrę. Pažintims laikas visai netinkamas: kol kas jausmai tegu pailsi.

OŽIARAGIS. Pasitenkinimas. Saturnas žada finansinę sėkmę ir karjerą. Pajausite stabilumą ir pasitikėjimą rytdiena. Laukia įvykis, kuris pačiu laimingiausiu būdu paveiks jūsų tolesnį gyvenimą: jums gali pasiūlyti aukštesnes pareigas arba jūsų verslas ims duoti gerą pelną. Šiuo metu gautų dalykinių pasiūlymų jokiu būdu neatsisakykite. Meilėje žvaigždės žada romantišką pažintį su aukštesnio nei jūsų socialinio sluoksnio partneriu.

VANDENIS. Tobulybės riba? Venera neš finansinę sėkmę ir sustiprins materialinę gerovę. Tie, kurie bent kiek gaudosi finansiniuose klausimuose arba turi nuosavą versliuką, atras galimybių pelningoms investicijoms, pradės daugiau uždirbti. Jausite gyvenimo pilnatvę ir ramybę. Šeimose vyraus santarvė. Gali būti, kad artimas giminaitis padės sudėtinguose reikaluose. Meilės santykiai bus tobuli, tad jausitės visiškai laimingi ir patenkinti.

ŽUVYS. Apdairiai. Neptūnas gali atnešti nemalonumų. Dėl neatsargumo grės prarasti nemažą pinigų sumą arba susipykti su brangiu ir artimu žmogumi. Tačiau šiuo atveju savęs kaltinti neverta – tokios aplinkybės. Tad nemalonumų akivaizdoje viską gerai apsvarstykite ir tada ieškokite išeities. Viskas jūsų rankose. Netinkamas metas naujiems meilės santykiams, o esamam partneriui turėtumėte būti dosnesni ir atidesni.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder