Monikos Šalčiūtės korsetas "užkimšo" internetą

Monikos Šalčiūtės korsetas "užkimšo" internetą

Prie daiktų pirkimo, pardavimo ir apsimainymo bendruomenės prisidėjo ir sparčiai į pramogų verslo žvaigždyną lipanti Monika Šalčiūtė. Ji šio socialinio tinklo nariams siūlo pasipuošti savo apyranke bei intriguojančiu korsetu. Monikos pasirodymas neliko nepastebėtas. Anot projekto vadovų tą dieną, kuomet ji apie savo parduodamus daiktus paskelbė savo „Facebook“ paskyroje, dėl padidėjusio duomenų srauto netgi buvo sutrikęs „KickerPicker.com“ palaikančių tarnybinių stočių darbas.

„Visuomet žavėjausi socialiniais tinklais. Ne paslaptis, kad atsidurti ten, kur esu dabar, man padėjo „Facebook“. Todėl, sužinojusi apie šią svetainę, nusprendžiau išbandyti šį tinklą. Man patinka idėja, kad čia žmonės daiktus pardavinėja daiktus, papuošdami juos savo veidu bei taip suteikdami asmeniškumo. Taip pirkti yra daug įdomiau, nes gali matyti ne tik daiktus, bet ir jų savininkų nuotraukas“, - pasakojo Monika Šalčiūtė.

Šiame socialiniame tinkle savo daiktus „stumdo“ ir kitos šalies įžymybės, tarp kurių – Algis Greitai, Mantas Wizard, Baiba Skurstenė, Jurgis Bruzga ir kiti žinomi žmonės.

„Monika Šalčiūtė įnešė daug šurmulio, jo buvo tiek, kad turėjome didinti tinklalapį aptarnaujančių tarnybinių stočių pajėgumus. Smagu, kad projektas daug dėmesio susilaukia ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Šiuo metu viešime tarptautinėje parodoje „CeBIT“, kurioje esame tarp daugiausiai susidomėjimo susilaukiančių startuolių“, - sakė vienas projekto įkūrėjų Donatas Juškus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder