Milijardierius Donaldas Trampas teigia įrodęs, kad yra kilęs ne iš orangutango

Milijardierius Donaldas Trampas teigia įrodęs, kad yra kilęs ne iš orangutango

JAV milijardierius Donaldas Trampas (Donald Trump) įsivėlė į groteskišką ginčą su TV laidų vedėju Bilu Maheru (Bill Maher).

Jis teismui Los Andžele pateikė ieškinį prieš B. Maherą, kuris savo pokalbių laidoje pokštaudamas pažadėjo paaukoti labdarai 5 mln. dolerių, jei D. Trampas įrodys esąs kilęs ne iš orangutango.

Nekilnojamojo turto magnatas tada nusiuntė B. Maherui savo gimimo liudijimą, kuris įrodo, kad D. Trampas yra "Fredo Trampo (Fred Trump), o ne orangutango sūnus", teigia D. Trampo advokatas kaltinamajame rašte, kurį cituoja portalas "TMZ.com". Kadangi B. Maheras iki šiol nepaaukojo žadėtų 5 mln. dolerių, jo klientas šią sumą mėgins išieškoti per teismą.

M. Mahero pokštas apie D. Trampo kilmę buvo atkirtis į milijardieriaus pasiūlymą prezidentui Barakui Obamai (Barack Obama) praėjusiais metais. Jis pareiškė paaukosiąs 5 mln. dolerių, jei B. Obama paskelbs savo koledžo baigimo dokumentus.

D. Trampas, kuris prezidento rinkimų kovoje rėmė respublikoną Mitą Romnį (Mitt Romney), be kita ko, kaltina B. Obamą koledže lankius antiamerikietiškus seminarus.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder