M. Markle ir Harry buvo „skausmingi metai“ po karališkųjų pareigų atsisakymo: jautėmės vieniši

M. Markle ir Harry buvo „skausmingi metai“ po karališkųjų pareigų atsisakymo: jautėmės vieniši

Princui Harry ir Meghan Markle buvo „skausmingi metai“ po žiniasklaidoje vadinamojo „Megxit“. Dėl poros samdomos auklės persikėlimo į JK ir vėliau prasidėjusios pandemijos sutuoktiniai jautėsi vieniši, skelbia portalas Dailymail.

Carolyna Durand ir Omidas Scobie, biografinės knygos apie Sasekso kunigaikštį ir kunigaikštienę autoriai, teigė, kad sutuoktinių persikėlimas gyventi į Los Andželą pareikalavo sudėtingų pokyčių. Pora praėjusiais metais nusprendė atsisakyti karališkųjų pareigų.

„Būdami toje vietoje, kurioje jie yra dabar, per kiek daugiau nei devynis mėnesius sukūrė imperiją ir labdaros organizaciją, matyti, kaip jie sunkiai dirbo, kad šis perėjimas būtų sėkmingas. Tačiau tai reikalauja daug darbo. Kelionė buvo sunki“, – teigė Omidas.

Rašytojai sakė, kad šie pokyčiai ypač sunkūs buvo Meghan, kuri turėjo derinti motinystę su persikėlimu į naujus namus net keturis kartus.

Artimas šeimai šaltinis sakė C. Durand, kad jiems buvo tikrai sunku. „Poros samdoma auklė persikėlė gyventi į JK, kai Meghan ir Harry nusprendė persikelti į Los Andželą. Dėl pandemijos ir griežtų suvaržymų jie jautėsi vieniši.“

Pora pernai paliko naujai renovuotą namą „Frogmore Cottage“, kad šešiems mėnesiams gyventų Vankuverio saloje.

Tada jie greitai išvyko iš Kanados į Kaliforniją, kol sienos nebuvo uždarytos dėl COVID-19 apribojimo, ir persikėlė į Tylerio Perry Holivudo kalvų namą.

Galiausiai jie persikėlė į savo dabartinį devynių miegamųjų šeimos dvarą Montecito mieste.

O. Scobie pridūrė, kad nuo persikėlimo į Los Andželą pora „trokšta prisidėti prie bendruomenės“, ypač atsakant į COVID-19, ir nori vėl „sutelkti dėmesį į tai, kas svarbu“.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder