L.Linkevičius Europoje užuodė Rusijos kvapą

L.Linkevičius Europoje užuodė Rusijos kvapą

„Turbūt niekas negalėtų pavadinti užsienio reikalų ministro Lino Linkevičiaus euroskeptiku, tačiau net ir jis nusivylė Europos Sąjunga. Nusivylė todėl, kad europiečiai yra naivūs ir nemato Rusijos grėsmės.

Kol visa ES nepradės šaukti, kad „rusai puola“, tol mūsų ministro pagarbos ji neatgaus", - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Ponas Linkevičius neabejoja, kad rusai jau baigia išplauti vakariečių smegenis. Pavyzdžiui, jei vokiečiai nepasitiki JAV, tai yra ne kas kita, o „Rusijos propagandos ir smegenų plovimo, vykstančio įvairiais kanalais, rezultatas“.

„Kabinti makaronus“ ant vakariečių ausų yra labai lengva. Jie, pasak ministro, yra naivūs, o lietuviai - realistai. Gerai, kad ponas Linkevičius, žmogus iš realistų šalies, pamokė naivuolius.

Gal po jo pamokų ir vakariečiai atitiks aukštus Lietuvos politikų iškeltus kriterijus - vadins Rusiją teroristine šalimi, visur įžvelgs plaukuotą Kremliaus leteną. Nes jei nevadins ir neįžvelgs, tai kurių galų su tokiais naivuoliais apskritai prasidėti.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder