Lino Adomaičio nuotrauka su dukra tirpdo širdis

Lino Adomaičio nuotrauka su dukra tirpdo širdis

Dainininkas Linas Adomaitis pastaruoju metu džiaugiasi ne tik muzikine sėkme, bet ir tėvyste. Pirmąkart tėčiu tapęs atlikėjas internautų širdis tirpdo mielais ir jaukiais kadrais iš savo namų.

Būtent vienu tokių jis pasidalijo sekmadienio rytą – nuotraukoje atlikėjas pozavo su neseniai gimusia dukrele Saule.

„Isn’t she lovely? (liet. Argi ji nemiela? – aut. past.)“, – po nuotrauka garsiojo atlikėjo Stevie Wonderio dainos žodžius citavo L. Adomaitis.

Dainininko gerbėjai netruko jam pritarti – L. Adomaičio dukra iš tiesų labai miela. Kai kurie net pridūrė, kad mergaitei vardas labai tinka – žinomo vyro atžala tikrai spinduliuoja džiaugsmu it saulė.

Naujienų portalas Alfa.lt primena, kad apie šeimos pagausėjimą atlikėjas pranešė praėjusių metų spalio 22 d. Džiugia žinia jis pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Nieko nėra didingesnio už mažylio atėjimą į šį pasaulį. Aš labai didžiuojuosi savo mylima moterimi.

Ji vakar man įteikė didžiausią gyvenimo dovaną ir kartu – patį mažiausią pasaulyje žmogų, kokį kada nors esu laikęs rankose.

Vakar Irma Adomaitienė padovanojo man nuostabią dukrytę. Mudu su Irma tikime, kad ne tėvai pasirenka vaikus, bet vaikai tėvus, todėl esame beprotiškai laimingi ir dėkingi, kad mus pasirinko.

Mes juk taip ilgai to laukėme, ir štai vieną dieną netikėta žinia pasibeldžia ir į mūsų duris: „Tuk tuk tuk, aš noriu pas jus užeiti!“ – džiaugsmo neslėpė žinomas vyras.

Laimingi tėvai dukrai išrinko lietuvišką vardą – pavadino Saule.


Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder