Lietuvos atlikėjai kovoja su virusu nauja dainos „Vienas namuose“ versija

Lietuvos atlikėjai kovoja su virusu nauja dainos „Vienas namuose“ versija

Internete lyg virusas plinta naujas muzikinis judėjimas „COVID-19 Quarantine BAND“. Dainininkė Justė Kraujelytė ir žinomi muzikantai Robertas Semeniukas (gitara), Jonas Lengvinas (namų apyvokos daiktų perkusija), Paulius Jaskūnas (bosinė gitara, „Casio“, „Moog“) bei klavišinių virtuozas Vytis Smolskas, nuotaikingame vaizdo klipe atlieka naująją Džordanos Butkutės „Vienas Namuose“ kūrinio versiją.

„Vaizdo įrašas labai rimtas, gal kas jame rasite ir pasiūlymų, ką veikti vienam namuose!“, – juokaudama nepaisant esamų iššūkių, linki visiems klausytojams puikaus savaitgalio Justė Kraujelytė Vaizdo klipui sulaukus daug dėmesio bei teigiamų atsiliepimų „COVID-19 Quarantine BAND“ kūrybinė grupė jau paslaptingai užsimena apie tai, jog projektas netrukus elektroninėje erdvėje peržengs ir Lietuvos sienas.

„Išvarginti karantininio nuobodulio nusprendėme su kolegomis muzikantais sukurti slogią nūdienų nuotaiką praskaidrinantį klipą. Į jį sudėjome savo kasdienybės akimirkas ir visa tai, ką mes mėgstame veikti kai liekame vieni namuose.

Nenumaldomas gamtos šauksmas mumyse kuria ilgesį „normalaus“ gyvenimo. Visa tai galite pamatyti šiame klipe“, – su optimizmu pasakoja būgnininkas Jonas Lengvinas.

Karantino kasdienybę iš arti su humoro prieskoniu kviečiantys išgyventi muzikantai jau kalba apie tarptautinę rinką ir naujus klipus, – ateinančią savaitę žadama įrašyti dar vieną populiarią dainą su visiem puikiai žinoma Lietuvos žvaigžde.

„COVID-19 Quarantine BAND“ ragina likti namuose bei dovanoja klausytojams pakilios nuotaikos dozę!

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder