Lady Gagos paskyroje siaučia rusakalbiai troliai

Lady Gagos paskyroje siaučia rusakalbiai troliai

Žinomo Holivudo aktoriaus Bradley Cooperio ir jo žmonos, rusų kilmės modelio Irinos Shayk, su kuria jis augina dvejų metų dukrą Lead De Seine, santykiai iširo. Pasak šaltinio, 44 metų vyras ir 33 metų moteris ėmė nesutarti ir nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Netrukus paaiškėjo, kad prie poros skyrybų prisidėjo aktoriaus ir dainininkės Lady Gagos romanas, įsiplieskęs jiems filmuojantis kino juostoje „Taip gimė žvaigždė“. Pasklidus šiai naujienai, dešimtys tūkstančių rusakalbių trolių užplūdo dainininkės paskyrą instagrame ir komentaruose po nuotraukomis ėmė reikalauti „grąžinti Cooperį“ modeliui, dalijosi barščių ir kitų patiekalų receptais, žarstė patarimus, kaip namų sąlygomis auginti mešką.

Neapsieita ir be politinio atspalvio – kai kurie komentatoriai klausė, ar skyrybų klausimu savo poziciją jau išsakė Kremlius, šaukėsi Vladimiro Putino įsikišimo ir sakė, kad netrukus Lady Gagos paskyra turėtų prašyti būti įtraukta į Rusijos federacijos sudėtį, nes joje susirinko daugiau rusų, nei gyvena visoje šalyje. Buvo ir tokių, kurie pareiškė, kad Lady Gagos „niekšingas poelgis“ padės sutaikyti Rusiją ir Ukrainą, nes „visi vieningai palaiko Iriną“. „Gaga, atiduok Cooperį ir Aliaską“, ­– reikalavo vienas komentatorius.

Didžioji dauguma komentarų parašyti su neslepiama ironija: „Miela ponia Gaga, jums rašo Jablonoveco kaimo gyventojai (jei tokio negirdėjote, jis yra Tambovo srityje. Nors keista, kad iki šiol to nežinojote). Taigi, po visko, kas nutiko, jei kartais važiuotumėte pro mūsų kaimą, nesustokite ir važiuokite pro šalį. Jūsų čia niekas nelaukia.“

Be dėmesio neliko ir rusų modelio I. Shayk paskyra. Po moters įrašu apie šį sezoną madingą apatinių spalvą B. Cooperiu prisistatantis internautas komentuoja: „Et, o maniškė vietoje apatinių kelnaičių mėsą dėvi.“

Netrukus komentatorių diskusijos taip įsisiūbavo, kad įžymybės paskyroje imta aptarinėti barščių ir keptų bulvių receptus, buvo kviečiamos susipažinti „tyros merginas, ne tokios, kaip Gaga“ ir net raginta pasirašyti peticijas dėl ekologijos.

Kai kurie internautai juokavo: „Tik įsivaizduokite, tuoj kas nors iš komentatorių tikrai susipažins, susituoks, o paskui savo vaikams galės pasakoti apie tai, kaip jų santykiai prasidėjo nuo to, kad Bradley Cooperis paliko Iriną Shayk dėl Lady Gagos.“

Rusų kalba parašytų komentarų skaičius garsios dainininkės paskyroje jau perkopė keliasdešimt tūkstančių.

Šis žaibiškas sambūris taip išpopuliarėjo, kad apie jį ėmė pasakoti ir tradicinės žiniasklaidos priemonės – apie komentarų antplūdį buvo rašoma net BBC naujienų portale. 

Virtualią komentarų pasiutpolkę aptikę interneto reklamos specialistai taip pat neliko nuošalyje: „Mes atrenkame geriausias kavos pupeles. Mes gerokai išrankesni nei B. Cooperis“, „Trumpalaikė buto nuoma. Cooperis ir Gaga nepageidaujami“. 

Panašu, kad anglakalbiai atlikėjos gerbėjai per kirilica parašytų komentarų tvaną jau nebeprasibrauna iki mylimos žvaigždės paskyros. Nors instagrame numatyta galimybė išjungti komentavimo funkciją, kol kas tai padaryta nebuvo. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder