Kuriems Zodiako ženklams negalima keisti darbo 2021-aisiais

Kuriems Zodiako ženklams negalima keisti darbo 2021-aisiais

Kartkartėmis pakeisti darbą naudinga kiekvienam, nes be to neįmanomas profesinis augimas ir karjera.

Ir vis dėlto kai kuriems Zodiako ženklams šiemet geriau neišeiti iš to darbo, kuriame dirba dabar, nes nieko gero iš to nebus.

AVINAS

(03 21–04 20)

Jeigu Avinas 2021-aisiais pereis į kitą darbą, tai ten vyks nesibaigiantys jo konfliktai su vadovybe. Jis rizikuoja prarasti galimybę gerai uždirbti ir aprūpinti save.

Visais ginčytinais atvejais kaltas liks Avinas, nes jis ne visada sugeba susivaldyti, ramiai išsakyti savo nuomonę, nekeldamas balso. Apskritai šiemet Avinui nebus lengva susirasti kitą darbą.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Jeigu dabartinis atlyginimas netenkina, tai Vėžiui reikia verčiau paieškoti papildomo pajamų šaltinio.

Išeiti iš dabartinio darbo Vėžiui šiemet tikrai negalima, nes naujoje organizacijoje jo lauktų pavydūs kolegos, kurie žemintų sėkmingą naujoką ir visaip jam kenktų, juodintų vadovų akyse. Jeigu yra stiprus poreikis keisti darbą, tai išeiti iš jo galima ne anksčiau nei rugpjūtį ir tai su labai didele rizika.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Pirmąją 2021-ųjų pusę Mergelė bus nusiteikusi gyventi atsipalaidavusi ir ramiai. Ji trokš bendrauti su artimaisiais ir leistis į kelionę.

Su tokia nuotaika bus sunku gerai pasirodyti aktyvaus darbo procese. Jeigu Mergelė svajoja pakeisti nekenčiamą darbą, tai gali daryti ne anksčiau nei lapkričio mėnesį. Tik metų pabaigoje pradėjusi dirbti naujoje vietoje, Mergelė galės gerai užsirekomenduoti.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Daug uždirbti naujoje vietoje šio Zodiako ženklo atstovams nepavyks. Dėl to kaltas bus jų ūmus būdas ir sudėtingas charakteris.

Jie nesugebės susitarti su kolegomis, nuolat darys klaidų, todėl turės piniginių nuostolių.

Ožiaragis gali nebent užsiimti visiškai individualia veikla, kur niekam netrukdytų ir būtų atsakingas pats už save.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

2021-aisiais Žuvys bus linkusios žengti neapgalvotus žingsnius, nes norės naujų pojūčių ir emocijų.

Astrologai primygtinai rekomenduoja šio Zodiako ženklo atstovams susilaikyti nuo darbo keitimo, nes jie nesugebės surasti geresnės vietos už tą, kurioje dirba dabar. Naujame darbe Žuvis persekiotų vienos nesėkmės.

Pernelyg skubėti išeiti iš darbo neverta ir kitiems Zodiako ženklams. Svarbu viską gerai apsvarstyti, pasverti visus pliusus ir minusus, susirasti naują darbo vietą, ir tik tada priimti sprendimą išeiti iš senosios.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder