Kur šiemet sutiks savo meilę Zodiako ženklai

Kur šiemet sutiks savo meilę Zodiako ženklai

Daug kas ieško savo gyvenimo meilės, tik niekas nežino, kur ją galėtų sutikti. O astrologai gali padėti.

AVINAS

(03 21–04 20)

Avinas – labai judri asmenybė, kuriai nepažįstama ramybė. Jo darbas ir poilsis turi būti susiję su judėjimu, todėl didelė tikimybė, kad savo antrąją pusę jis sutiks kur nors keliaudamas užsienyje ar kitame mieste, kur jį nublokš darbiniai reikalai. Jam svarbiausia nesigėdyti ir pačiam pasistengti susipažinti su patikusiu asmeniu, kas šio ženklo atstovams nebūna sunku.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Jautis garsėja kaip namisėda, vadinasi, yra tikimybė, kad savo likimą sutiks namuose – per internetą arba susipažinę su vienu iš vakarėlio svečių. Šio ženklo atstovai gali susitikti su savo antrąja puse kur nors tylioje, jaukioje vietoje, pavyzdžiui, parke, mažoje kavinėje ar bibliotekoje.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Smalsus Dvynių protas nuolat verčia juos ieškoti naujų žinių ir vystytis, kad galėtų geriau realizuoti save. Šio Zodiako ženklo atstovai daug mokosi, lanko įvairius kursus, todėl savo gyvenimo meilę dažniausiai sutinka universitete ar švietimo renginiuose. Juk tai labai patogu – sutikti panašių polinkių žmogų, sukurti šeimą ir tobulėti kartu, palaikant vienam kitą.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Vėžys – tikras estetas ir grožio vertintojas, todėl jam savo meilės reikia ieškoti tokiose vietose, kurios susijusios su menu, pavyzdžiui, parodose, premjerose, koncertuose. Be to, Vėžys mėgsta gamtą, todėl jis gali sutikti sau porą vaizdingo ežero pakrantėje. Daug šio ženklo atstovų pasirenka pedagogo profesiją ir gali ieškoti savo meilės darbe, tarp kolegų.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Liūtas labai mėgsta ir sugeba bendrauti. Jį visada supa žmonės. Jam patinka iškylos ir triukšmingi vakarėliai, kur malonioje aplinkoje lengvai užmezgamos naujos pažintys. Šio ženklo atstovai paprastai susipažįsta su savo antrąja puse kompanijoje, naktiniame klube, renginiuose ar svečiuose pas draugus.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Mergelė – darboholikė, kuri nuolat būna kuo nors užsiėmusi. Svarbiausia jos gyvenimo pažintis gali įvykti darbe. Šio ženklo atstovai sugeba įsimylėti kolegę ar savo viršininką. Rytais ir vakarais Mergelė dažnai sportuoja, bėgioja, važinėja dviračiu, treniruojasi klube ar tiesiog išeina pasivaikščioti. Ten ji gali sutikti tokį pat sportuojantį simpatišką priešingos lyties asmenį.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Estetės Svarstyklės dažniausiai sutinka savo išrinktąjį gamtos prieglobstyje, kur jos mėgaujasi grožiu ir ramybe. Jos mėgsta vaikščioti į teatrą, kiną, koncertus, kur fojė gali sutikti būsimą savo gyvenimo draugą. Laisvu laiku Svarstyklės nevengia išeiti vienumoje pasivaikščioti miesto gatvėmis, kur joms pasitaiko visokių netikėtumų.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Nepaprastai patrauklūs Skorpionai gali sutikti savo likimą bet kur: nuo triukšmingo vakarėlio iki nuobodžios degalinės. Jie moka bendrauti ir sugeba lengvai užmegzti bei palaikyti kalbą bet kokia tema. Jie gali susipažinti sporto klube, kelionėje į užsienį, vakarėlyje, kavinėje ar tiesiog gatvėje. Sutikęs savo likimą Skorpionas jau nepaleis jo.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Šaulio gyvenimui būdingas nuolatinis judėjimas, todėl savo meilę jis gali sutikti bet kokioje įstaigoje, į kurią užsuks su reikalais, ar sporto klube, kur tobulins savo kūno formas. Šio Zodiako ženklo atstovų akiratis yra labai platus, todėl su savo antrąja puse gali susipažinti kelionėje po užsienį ar net prie kavos puodelio kavinukėje, netoli savo namų. Šaulys apskritai yra labiausiai neprognozuojamas ir nenuspėjamas iš visų Zodiako ženklų, todėl iš jo galima tikėtis neįprastų poelgių.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Ramus ir namisėda Ožiaragis apskritai neskuba ieškoti antrosios pusės. Jam labiau rūpi darbas ir savirealizacija, o jausmams laiko paprasčiausiai nebelieka. Ir sėdėdamas namie jis turi šansą susirasti partnerį per socialinius tinklus, kuriais intensyviai naudojasi. Būtent internetas Ožiaragiui yra geriausia erdvė, kur jis gali atskleisti kitiems savo tikruosius jausmus ir savo turtingą vidinį pasaulį. Tai padidina šansus artimiau susipažinti su įdomiais žmonėmis.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Vandenis – komunikabilus, mokantis bendrauti, puikus pašnekovas. Jis lengvai suartėja ir nesigėdija susipažinti su patikusiu žmogumi. Jis mėgsta klaidžioti gatvėmis vienas ar vaikštinėti po parduotuves, tyrinėdamas mados naujoves. Šio ženklo atstovai savo antrąją pusę dažniausiai sutinka kur nors vaikštinėdami arba įvairiuose renginiuose, nes jie nepraleidžia nė vienos teatro premjeros ar įdomių filmų.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Žuvys – romantiškos prigimties būtybės. Jeigu švintant saulei prie jūros pastebėsite žmogų, besigėrintį gamtovaizdžiu, žinokite, kad tai yra Žuvų ženklo atstovas. Jų galima sutikti bet kokioje romantiškoje vietoje ar kavinės terasoje prie kavos puodelio. Beje, jos visada pasirengusios meilei, nes sugeba labai lengvai ir greitai įsimylėti. Žuvų nederėtų laikyti užsisklendusiomis vienišėmis. Jos sugeba susipažinti su potencialiais partneriais vestuvėse ir kitose didelėse šventėse, kur, paveiktos nedidelio alkoholio kiekio, pralinksmėja, atsipalaiduoja ir visiškai atsikrato savo drovumo.

ALFA

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder