Kuo pakeisti kremą nuo raukšlių?

Kuo pakeisti kremą nuo raukšlių?

Naujausias tyrimas parodė, kad šypsena moters veidą pajaunina trejais metais. Tad neverta daug dėmesio skirti brangiems kremams nuo raukšlių.

Berlyno instituto "Max Planks" mokslininkai išsiaiškino, kad besišypsantys, laimingi žmonės yra patrauklesni ir atrodo jaunesni nei jų priešingybės.

Tyrimo metu buvo apklausta 150 vyrų ir moterų. Jie turėjo atspėti žmonių amžių iš daugiau nei 1000 veidų nuotraukų. Apklausa parodė, kad neutrali veido išraiška labiausiai padeda nuspėti tikslų amžių, o laimingi veidai atrodo jaunesni.

Mokslininkai taip pat nustatė, kad vyresnio amžiaus žmonės, vertindami kito amžių, linkę jį pasendinti, o jaunesni - atvirkščiai: kelerius metus nubraukti.

Moterų veidai, palyginti su vyrų, vertinant dažniausiai pajauninami trejais metais.

Nusišypsodamos galite save pajauninti trejais metais!  Laimingi žmonės ne tik patrauklesni, bet ir atrodo jaunesni nei jų priešingybės.

Prie panašių išvadų priėjo ir Londono universiteto koledžo tyrėjai. Jie nustatė, kad džiaugsmas ir laimė gali sumažinti priešlaikinės mirties riziką iki 35 proc.

Juokas ne tik padeda geriau jaustis, bet ir stiprina imuninę sistemą. Loma Lindos universiteto medicinos centro Klinikinės imunologijos skyriuje tyrimais įrodyta, kad juokas sumažina kortizolio (streso hormono) koncentraciją kraujuje, padidina T limfocitų, kurie organizme lemia ląstelinį imunitetą (t. y. kovoja su infekcijomis, naikina užkrėstas ir vėžines ląsteles), skaičių.

Taigi moksliškai įrodyta: juoktis tikrai sveika!

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder