Kovo 28-oji: vardadieniai, astrologija

Kovo 28-oji: vardadieniai, astrologija

**************

Protingos mintys:

„Plepumas – žmogaus amžių išduodanti liga“ (D. Benas).

**************

Savo vardadienius šiandien švenčia Girmantė, Odeta, Rimkanta, Rimkantas, Rimkantė, Siksta, Sikstas, Vigailė;

AVINAS. Jūsų dėmesio trokšta jus mylintys žmonės, vaikai, todėl nepagailėkite pinigų, laiko ir jėgų, kad jiems suteiktumėte kuo daugiau pozityvių emocijų. Šiandien galite atskleisti savo geriausias savybes.

JAUTIS. Būsite emocionalūs ir intriguojantys. Kiti gali nustebti dėl jūsų žavaus pasikeitimo ar ypatingo dosnumo, kilnumo. Galbūt jausitės pakliuvę į tą aplinką, kurios tikėjotės ar laukėte.

DVYNIAI. Paaštrės jūsų intuicija, emocinis ir dvasinis jautrumas, galimas meninis įkvėpimas. Vargins šurmulys, norėsis tylos, harmonijos, todėl neilgai ištversite triukšmingą draugiją.

VĖŽYS. Nusimato įkvepiantis bendravimas, šaunūs susitikimai, gilūs meilės potyriai. Galbūt susitiksite su žmogumi, kurio slapta ilgėjosi jūsų siela. Tikėkitės širdžiai mielų įspūdžių.

LIŪTAS. Jums turėtų sektis gerinti ir įvaizdį, ir išvaizdą. Gali būti, kad šiandien sulauksite viešo dėmesio bei komplimentų. Tik, norėdami kam nors padaryti įspūdį, neperlenkite lazdos.

MERGELĖ. Būsite nusiteikę nekasdieniai leisti laisvalaikį. Gali tekti susitikti, pabendrauti su įdomiais žmonėmis, atnaujinti ypatingas pažintis, patirti meilės romantikos. Diena bus nuspalvinta savotišku atgimimo atspalviu.

SVARSTYKLĖS. Būsite nusiteikę paišlaidauti komforto, grožio, apdailos prekėms. Galbūt teks artimam žmogui pirkti dovaną. Būtinai skirkite dėmesio ir sau – sveikatai, išvaizdai. Galite atgauti skolą.

SKORPIONAS. Regis, ši diena suteiks meilės ir partnerystės džiaugsmų. Jausitės reikalingi, mylimi. Puiki diena sužadėtuvėms, vestuvėms, proginiams susitikimams. Santykiai su partneriu, aplinkiniais gali tapti artimesni ir tvirtesni.

ŠAULYS. Noriai rūpinsitės naminiais gyvūnais, savo ir jų grožiu, higiena, sveikata. Galbūt pirksite baldus, dizaino prekes, domėsitės interjerais, nekilnojamojo turto rinka ar pan.

OŽIARAGIS. Nuostabi meilės, pramogų kupina diena. Taip išties bus, jeigu patys skleidžiate meilę, šiltus jausmus, esate dėmesingi savo vaikams ir t. t. Regis, gera nuotaika užkrėsite ir kitus.

VANDENIS. Neprisidarykite papildomų rūpesčių. Kiek įmanoma, mažiau blaškykitės, venkite didelių kompanijų, triukšmingų susiėjimų. Geriausiai seksis bendrauti su artimais žmonėmis įprastoje aplinkoje.

ŽUVYS. Puikus metas susitikti su brangiais žmonėmis, todėl neatsisakykite gauto pakvietimo, pasiūlymo. Galbūt turėsite šiokių tokių išlaidų, tačiau jos pasiteisins.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder