Kosta Rikos jaunimo reikalų viceministrė dėl seksualaus įrašo neteko posto (video)

Kosta Rikos jaunimo reikalų viceministrė dėl seksualaus įrašo neteko posto (video)

Kosta Rikos jaunimo reikalų viceministrė Karina Bolanos visiškai apsikvailino. Išsirengusi iki apatinių, ji tenorėjo nusiųsti asmenišką žinutę savo mylimajam. Bet neapdairiai įkėlė vaizdo įrašą į „Youtube“. „Tai neteisinga!“ - piktinosi dabar jau buvusi viceministrė, kilus skandalui atleista iš pareigų.

Postą kainavusiame vaizdo įraše K. Bolanos raitosi ant lovos vilkėdama menkai kūną pridengiančiais apatiniais. Gašlioje pozoje ji pasakoja savo mylimajam, kaip jį myli. „Viskas, ką tu matai, yra tavo“, - sako ji savo seksualioje žinutėje.

K. Bolanos aiškina, kad vaizdo įrašą ji nufilmavo 2007 m., kai išsiskyrė su savo vyru. Pasak jos, įrašą pavogė kompiuterių specialistas, nusamdytas įrengti jos namuose vaizdo kameras. Pavogtą medžiagą jis paskelbė internete.

Kultūros ministras Manuelis Obregonas sakė, kad K. Bolanos vaizdo įrašas yra jos privatus reikalas ir neturi nieko bendro su jos dirbamu darbu. Tačiau dėl žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose kilusio skandalo apimties viceministrei vis vien teko palikti postą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder