Kitos savaitės horoskopas (lapkričio 2–8 d.)

Kitos savaitės horoskopas (lapkričio 2–8 d.)

Nerekomenduojama pradėti naujų projektų. Sunkiau seksis profesinis mokymasis, o įgytos žinios nepravers ir bus greitai užmirštos. Galimos klaidos ruošiant dokumentus. Būkite atidūs tvarkydami biurokratinius reikalus, sudarinėdami sutartis.

Visą savaitę rekomenduojama atsisakyti stambių pirkinių, ypač bet kokių technikos prietaisų. Padaugės išsiblaškymo klaidų ir nesėkmių.

AVINAS

(03 21–04 20)

Visas savo jėgas skirsite darbui, todėl labai greitai galėsite tikėtis tikrai puikių rezultatų. Jei kurį laiką nesėkmingai stengėtės užbaigti seniau pradėtus projektus, dabar tai padaryti tikrai nebus pernelyg sudėtinga. Greitu metu turėsite galimybę šiek tiek atsipūsti, tad tuomet, jei jau kurį laiką pasvajojate apie atostogas, dabar jau galite pradėti jas planuoti.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Būsite kaip niekad energingi, todėl įstengsite nuveikti kur kas daugiau, nei esate įpratę. Žvaigždės žada itin palankų metą sportininkams, kurie galės tikėtis iš tiesų puikių rezultatų. Jei ilgą laiką atidėliojote tam tikrų darbų užbaigimą, dabar pats laikas susiimti ir atlikti tuos darbus, kuriuos jau senokai atidėliojate. Jei projektų užbaigimas ir vėl bus atidedamas neribotam laikui, vėliau gali tekti susidurti su rimtomis kliūtimis.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Jums bus sunku apsispręsti, ko iš tiesų norite: įvairių galimybių šiuo metu turėsite kaip niekad daug, todėl rasti tinkamiausią sprendimą nebus labai paprasta. Vis dėlto viskas tikrai įmanoma, tačiau žvaigždės pataria vadovautis ne širdimi, bet sveiku protu. Galvokite apie tai, kokie pasiūlymai jums bus naudingiausi finansiškai, ir būtent tai leis paprasčiau apsispręsti.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Įsiklausykite į tai, ką jums sako aplinkiniai žmonės. Jau kurį laiką ignoruojate artimų žmonių patarimus, tačiau būtent tai gali būti pagrindinė priežastis, kodėl nepavyksta pasiekti užsibrėžtų tikslų. Daugiau laiko skirkite savianalizei, pagalvokite, ko jums trūksta, kad galėtumėte pasiekti laimę, ir imkitės atitinkamų veiksmų. Gali būti, kad užteks vos poros nedidelių pokyčių, ir kasdienybė taps kur kas labiau džiuginanti.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Gali tekti priimti rimtus sprendimus, kurie turės didelį poveikį jūsų netolimai ateičiai. Nors juos priimdami norėsite kuo geriau viską apgalvoti, žvaigždės pataria nedelsti ir pasistengti, kad nepraleistumėte savo šanso. Šiuo laikotarpiu netrūks įvairių patrauklių pasiūlymų, tačiau jie turės savo „galiojimo terminą“ – jei delsite galvodami, kaip vertėtų pasielgti, tikėtina, kad nieko nepešite.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Galite netikėtai sulaukti svečių, ir tai nebūtinai džiugins. Nors ir nuogąstausite, kad tai jums neleis pabaigti pradėtų darbų, tikrai nusipelnėte šiek tiek poilsio. Pasistenkite į susiklosčiusią situaciją reaguoti kiek įmanoma ramiau, pasvarstykite, kokie jūsų darbai gali palaukti ir kuriuos jų turite atlikti tuojau pat. Galite maloniai nustebti, kad suderinti darbą ir laisvalaikį yra paprasčiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio, todėl nesibaiminkite, jei ne viskas eisis pagal planą.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Galimi smulkūs nesusipratimai darbe, kurie gadins nuotaiką ir neleis atsipalaiduoti, tačiau tuomet, jei pasistengsite susikaupti, tikrai rasite išeitį, kaip visa tai užglaistyti. Šiuo laikotarpiu būsite šiek tiek išsiblaškę, tačiau žvaigždės pataria neskrajoti padebesiais ir susitelkti tik į savo pagrindinę veiklą. Greitu metu galėsite tikėtis kur kas sėkmingesnio laikotarpio, todėl per daug nesisielokite, jei ne viskas vyks taip, kaip jums norėtųsi.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Būsite kupini energijos, todėl žvaigždės pataria imtis tokių darbų, kuriuos ilgą laiką atidėliojote: dabar juos užbaigti tikrai nebus pernelyg sudėtinga. Nors atrodys, kad visi tik ir siekia jumis pasinaudoti užkraudami įvairius darbus, labai greitai pagalbos gali prireikti ir jums patiems. Neatsisakykite pagelbėti savo artimiesiems, nes už tai likimas jums dosniai atlygins.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Jūsų laukia darbingas metas, tačiau tikrai nėra jokio reikalo dėl to nerimauti. Būsite kur kas darbingesni nei įprastai, todėl galėsite tiesiog kalnus nuversti. Jei turite neužbaigtų darbų, žvaigždės pataria jų neatidėlioti ir imtis ryžtingų veiksmų. Net ir tuomet, jei tam tikros užduotys kurį laiką atrodė paprasčiausiai neįveikiamos, dabar turėsite galimybę su jomis susidoroti be jokių pastangų. Jei tam tikrų darbų atlikimas pareikalaus kur kas daugiau pastangų, nei esate numatę, nebijokite prašyti pagalbos – aplinkiniai asmenys bus nusiteikę geranoriškai.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Jūsų laukia išbandymai, kuriuos įveikę galėsite džiaugtis kur kas malonesniu laikotarpiu. Nors gali atrodyti, kad net ir pačios didžiausios pastangos neduoda jokių rezultatų, labai greitai viskas atrodys kitaip. Jei vis svarstote apie galimybę keisti darbovietę ar profesinę sritį, dabar bus tikrai palankus metas imtis atitinkamų veiksmų.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Žvaigždės pataria susirūpinti savo sveikata. Kurį laiką visas savo jėgas skyrėte kitų žmonių poreikiams tenkinti, todėl dabar atėjo metas šiek tiek laiko skirti vien tik sau. Nors būsite gana išsiblaškę ir susikaupti bus pernelyg sudėtinga, pasistenkite būti apdairesni ir saugokitės traumų. Jei kurį laiką skundžiatės tam tikrais sveikatos sutrikimais, jų neignoruokite ir atlikite sveikatos tyrimus.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Jausite jėgų trūkumą, todėl net ir įprastų užduočių atlikimas gali pareikalauti kur kas daugiau pastangų, nei esate įpratę. Vis dėlto šiuo laikotarpiu didelio darbų kiekio išvengti nepavyks, todėl teks atrasti būdų, kaip būtų galima įsikrauti energijos. Žvaigždės pataria nesikankinti, jei ne viskas klostosi taip sklandžiai, kaip norėtųsi, – šiek tiek pailsėję į darbus galėsite grįžti su trenksmu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder