Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

**************

Protingos mintys:

„Gera viltis yra geriau negu skurdus turtas" (Ispanų patarlė).

***************

Savo vardadienius šiandien švenčia Ema, Gediminas, Gediminė, Ladas, Ladys, Vlada, Vladas, Vladislova, Vladislovas, Vladys;

AVINAS. Turėsite nemažai rūpesčių, galbūt susijusių su nekilnojamuoju turtu, indėliais, verslu ir pan. Išgirsite įvairių nuomonių jus dominančiais klausimais ir tai dar labiau sujauks jūsų supratimą apie tai, kaip geriau pasielgti.

JAUTIS. Nors diena bus visai nebloga, galite jausti nepaaiškinamą energijos trūkumą, silpnumą. Derėtų atsipalaiduoti, pailsėti, galbūt pamedituoti. Patys sau galite padaryti slaptą atradimą.

DVYNIAI. Pokalbiai su draugais, pažįstamais padės jums susivokti savyje ir situacijoje, tačiau to per mažai, kad pavyktų priimti teisingus sprendimus. Dažniau leiskite sau pailsėti, pasvajoti, bet nepainiokite tikrovės su fantazijomis. Venkite svaigalų.

VĖŽYS. Būsite aktyvūs ir neramūs. Spontaniškai galite nerti į kažkokią veiklą, užmegzti ar nutraukti svarbius jums ryšius. Galbūt patirsite kontrolę, patikrinimą darbe. Vakare gali nudžiuginti lengvas flirtas, netikėtas dėmesys.

LIŪTAS. Tikriausiai neišvengsite tam tikros sumaišties, netikrumo, sunku bus susigaudyti, kas teisus ir kuo pasitikėti. Galbūt mėginsite susisiekti su nusimanančiu asmeniu, specialistu, kad jums padėtų, paaiškintų.

MERGELĖ. Labiau gilinsitės į save, nerimausite dėl ateities, kritiškai vertinsite savo žinias bei sugebėjimus. Staiga gali atsirasti netikėtų poreikių ir troškimų. Tačiau tuoj pat jų neįgyvendinsit, tad viskas priklausys nuo ilgalaikio pasiryžimo.

SVARSTYKLĖS. Regis, atsiskleis jūsų santykių, bendravimo spragos. Galbūt teks susitaikyti su kai kuriais pokyčiais. Galite patirti staigmeną, apie kurią net nepagalvojote.

SKORPIONAS. Kalbos suksis apie sveikatą, mitybą, ūkinius reikalus. Regis, teks pagalvoti ir apie išorinį įvaizdį, galimybę jį pakoreguoti. Galbūt gausite žinių, susijusių su mokslo, kelionių ar juridinėmis aktualijomis.

ŠAULYS. Gali būti, kad linksmybių planus kiek sujauks netikėtai iškilusi kliūtis. Atsakingiau žvelkite į užmezgamus santykius, ištariamus pažadus. Pasidomėkite, kur ir kam vaikai išleidžia pinigus, kuo jie domisi ir kuo užsiima.

OŽIARAGIS. Ši diena gali parodyti, kokie jūsų ir aplinkinių interesai sutampa, o kokie - tampa kliuviniu. Atviri pokalbiai padėtų daug ką išsiaiškinti, tačiau gali suteikti nemalonių išgyvenimų dėl kilusių ginčų.

VANDENIS. Tai turėtų būti aktyvaus bendravimo diena. Galimas ilgai lauktas skambutis, laiškas. Tikėtina, kad atskleisite artimo žmogaus problemą, keistoko jo elgesio ar susirūpinimo priežastis.

ŽUVYS. Gerai išanalizuokite bet kokią gautą informaciją, patarimą, pasiūlymą, ypač jei būsite kurstomi kažką pirkti, parduoti, įkeisti. Stenkitės atskirti gerus patarimus nuo niekam tikusių. Ir nemanykite, kad ką nors pasieksite, neįdėję didelių pastangų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder